Αλεξανδρούπολη και Φέρες… γκρεμίζουν τα τείχη απόψε και υποδέχονται τον τρεις φορές Παγκόσμιο θριαμβευτή Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη

Αλεξανδρούπολη και Φέρες… γκρεμίζουν τα τείχη απόψε και υποδέχονται τον τρεις φορές Παγκόσμιο θριαμβευτή Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη

Γκρεμίζουν τα τείχη και υποδέχονται απόψε τον τρεις φορές Χρυσό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη η Αλεξανδρούπολη και οι Φέρες.

Ο συμπατριώτης μας Παραολυμπιονίκης, θριαμβευτής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Λονδίνου, που κατέκτησετρία χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα 50μ – 100μ Ελεύθερο, 100μ Πεταλούδα s8 ανδρών, θα φτάσει στις 9 το βράδυ στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης, όπου αναμένεται να τον υποδεχθούν οι αρχές του δήμου Αλεξανδρούπολης, με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, τον Αντιδήμαρχο Φερών Δημήτρη Κολγιώνη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκο Βουρδόλη και άλλους. Μαζί θα υποδεχθούν φυσικά και τον άλλο σπουδαίο Αλεξανδρουπολίτη αθλητή της Κολύμβσης, τον Δημήτρη Καρυπίδη, που κατέκτησε στο Παγκόσμιο του Λονδίνου δύο χάλκινα μετάλλια.

Στη συνέχεια, ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης θα αναχωρήσει με πομπή για την γενέτειρα του, τις Φέρες, εκεί όπου οι συμπολίτες του ετοιμάζουν λαμπρή υποδοχή στις 21:15. Μάλιστα, ο Αντιδήμαρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης, με ανακοίνωση του προσκαλεί όλους στην υποδοχή, τονίζοντας με δήλωση του: “Ο συμπατριώτης μας, τρεις φορές χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης θα φτάσει στην πόλη των Φερών!!!!
Παρακαλούμε να παρευρεθείτε όλοι για μια μεγαλειώδη υποδοχή στη συμβολή των οδών 50 ου Συντάγματος και Δημοκρίτου (ξενοδοχείο ΑΝΘΗ) όπως πραγματικά αξίζει στο παλικάρι μας!!!!