Εγνατία Οδός: Κλειστό τουλάχιστον 1,5 μήνα το ρεύμα Αρδάνιο-Αλεξανδρούπολη – Μόνο μια λωρίδα (η ταχείας κυκλοφορίας) Αλεξανδρούπολη-Κήποι

Εγνατία Οδός: Κλειστό τουλάχιστον 1,5 μήνα το ρεύμα Αρδάνιο-Αλεξανδρούπολη – Μόνο μια λωρίδα (η ταχείας κυκλοφορίας) Αλεξανδρούπολη-Κήποι

Κλειστό για τουλάχιστον 1,5 μήνα θα παραμείνει στην Εγνατία Οδό το ένα ρεύμα από Αρδάνιο προς Αλεξανδρούπολη, μετά τις ζημιές που υπέστη γέφυρα στην περιοχή της Ιτέας από την χθεσινή πυρκαγιά σε ζωοτροφές που ήταν αποθηκευμένες κάτω από αυτήν. Στο άλοο ρεύμα, από Αλεξανδρούπολης προς τους Κήπους, η κυκλοφορία θα γίνεται μόνο από μια λωρίδα, αυτήν της ταχείας κυκλοφορίας.

Το Evros-news.gr σας είχε ήδη ενημερώσει για την συγκεκριμένη εξέλιξη εδώ και ώρα με προηγούμενο ρεπορτάζ, απλά αυτές είναι οι τελικές αποφάσεις που πάρθηκαν, μετά τον εξονυχιστικό έλεγχο που πραγματοποίησε κλιμάκιο μηχανικών της Εγνατίας Οδού που ήρθε από την Θεσσαλονίκη, στην συγκεκριμένη γέφυρα. Διαπιστώθηκε ότι έχουν γίνει ζημιές από το θερμικό φορτίο που αναπτύχθηκε λόγω της πυρκαγιάς και θα πρέπει να γίνουν εργασίες αποκατάστασης, οι οποίες θα διαρκέσουν σίγουρα 1,5 μήνα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

-Εγνατία Οδός: Ανοίγει το απόγευμα μόνο το ένα ρεύμα – Το άλλο θα παραμείνει κλειστό

Έτσι, όσοι κινούνται από τους Κήπους ή έρχονται απ’ τον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου, θα πηγαίνουν μέσω της παλιάς εθνικής οδού Φερών-Αλεξανδρούπολης και από το αεροδρόμιο θα βγαίνουν στον κόμβο της ΒΙΠΕ για να συνεχίζουν κανονικά στην Εγνατία Οδό. Όσοι κινούνται από την Αλεξανδρούπολη προς τους Κήπους, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού η κυκλοφορία θα γίνεται μόνο από την λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

-Πυρκαγιά κάτω από γέφυρα της Εγνατίας Οδού – Φόβοι για την στατικότητα της -Διακοπή κυκλοφορίας