Διδυμότειχο: Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα στον περιφερειακό του κάθετου άξονα (φωτορεπορτάζ)

Διδυμότειχο: Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα στον περιφερειακό του κάθετου άξονα (φωτορεπορτάζ)

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούμν τα έργα αποκατάστασης και βελτίωσης της γέφυρας αλλά και του οδοστρώματος, στον περιφερειακό δρόμο Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας του κάθετου άξονα Αρδανίου-Ορμενίου.

Ιδιαίτερο “βάρος” έχει δοθεί στην αποκατάσταση των αρμών διαστολής, όππου γίνεται πολύ προσεκτική δουλειά προκειμένου να μην δημιουργηθούν στο μέλλον προβλήματα. Όλα δείχνουν πως εκτός σοβαρού απρόοπτου πολύ σύντομα το έργο θα έχει ολοκληρωθεί και ο περιφερειακός δρόμος θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία από το νότιο ως τον βόρειο κόμβο εισόδου-εξόδου, ώστε να σταματήσει η παράκαμψη και διοχέτευση της κυκλοφορίας μέσα από την πόλη, κάτι που σίγουρα την έχει επιβαρύνει πάρα πολύ κυκλοφοριακά.

Την πορεία των εργασιών που γίνονται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της οποίας είναι αρμοδιότητα το εθνικό δίκτυο, διαπίστωσε και ενημερώθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Βενετίδης που βρέθηκε στο σημείο, αφού ως Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών είχε προσπαθήσει πάρα πολύ ώστε να εγκριθεί το συγκεκριμένο έργο και να ξεκινήσει, μια και η κατάσταση του οδοστρώματος στην γέφυρα ήταν πολύ κακή.

-Διδυμότειχο: Προβληματισμός λόγω μεγάλης κίνησης και βαρέων οχημάτων μέσα απ’ την πόλη εξαιτίας του κλειστού περιφερειακού

-Διδυμότειχο: Διογκώνεται το κυκλοφοριακό πρόβλημα λόγω και της Εμποροπανήγυρης (φωτορεπορτάζ)