Διδυμότειχο: Ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου ευχαριστεί Περιφέρεια και Πέτροβιτς για την παράδοση του δρόμου

Διδυμότειχο: Ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου ευχαριστεί Περιφέρεια και Πέτροβιτς για την παράδοση του δρόμου

Ανακοίνωση για την προχθεσινή παράδοση του περιφερειακού δρόμου στο Διδυμότειχο, με την οποία έληξε η ταλαιπωρία των οδηγών και η κυκλοφοριακή επιβάρυνση της πόλης, εξέδωσε ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

Με την ανακοίνωση ευχαριστεί για την γρήγορη αποπεράτωση των έργων και την επιστροφή στην… κανονικότητα της κίνησης των οχημάτων στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου. Όπως αναφέρει:

“Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτριο. Πέτροβιτς για την άμεση αποπεράτωση των έργων στον περιφερειακό δρόμο Διδυμοτείχου.

Ο κάθετος άξονας Αρδανίου- Ορμενίου είναι πλέον έτοιμος, μετά τα έργα βελτίωσης του οδοστρώματος και της συντήρησης των αρμών της γέφυρας του Ερυθροποτάμου να δοθεί για ταχεία χρήση. Είναι σίγουρα ευτυχές το ότι το έργο ολοκληρώθηκε εντός του χρονοδιαγράμματος και επετεύχθη με αυτό τον τρόπο η εμπρόθεσμη παράδοσή του, καθώς υπήρχε επιτακτική ανάγκη να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων και να αποφορτιστεί η πόλη του Διδυμοτείχου.

Αναγνωρίζουμε πραγματικά τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε εκ μέρους της Περιφέρειας και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς και η οποία οδήγησε, μέσω του σωστού συντονισμού στην έγκαιρη παράδοση ενός δρόμου ζωτικής σημασίας για το Διδυμότειχο” δήλωσε ο κ Χατζηγιάννογλου.