Σουφλί: «Σεμινάριο εκπαίδευσης αμπελουργών και οινοποιών για την βελτίωση της ποιότητας του παραγόμενου οίνου»

Σουφλί: «Σεμινάριο εκπαίδευσης αμπελουργών και οινοποιών για την βελτίωση της ποιότητας του παραγόμενου οίνου»

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Έβρου στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Developing Identity ON Yield Soil and Site»/DIONYSOS, Interreg Greece – Bulgaria και σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Φίλοι της Αμπέλου και του Οίνου Ο ΣΤΑΦΥΛΟΣ» και τον Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Σουφλίου:

Διοργανώνει

«Σεμινάριο εκπαίδευσης αμπελουργών και οινοποιών για την βελτίωση της ποιότητας του παραγόμενου οίνου»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Σουφλί στις 9 Νοεμβρίου 2019,  ημέρα, Σάββατο και ώρα 9:30,  στην αίθουσα του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού στο Σουφλί (Καποδιστρίου 12).

Ομιλητές μεταξύ άλλων είναι:

–          ο Δρ. Γεώργιος Κοτσερίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Οινολογίας στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα :«Ορθές πρακτικές αμπελοκαλλιέργειας – οινοποίηση τοπικών ποικιλιών Έβρου»

–          ο Γεωπόνος Απόστολος Τζιμοτούδης, Προϊστάμενος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου με θέμα: «Υποχρεώσεις αμπελουργών που κατέχουν οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου»

Είσοδος:  Ελεύθερη

Το έργο «Developing Identity ON Yield Soil and Site»/DIONYSOS χρηματοδοτείται από το

Διασυνοριακό Πρόγραμμα «INTERREG VA GREECEBULGARIA 2014-2020»