Έβρος: Χιόνια απόψε στα ορεινά του Σουφλίου, Δευτέρα, Τρίτη πιθανόν στα πεδινά του νομού

Έβρος: Χιόνια απόψε στα ορεινά του Σουφλίου, Δευτέρα, Τρίτη πιθανόν στα πεδινά του νομού

Αγριεύει ο καιρός από σήμερα Κυριακή και στο νομό Έβρου, αφού κυρίως από το απόγευμα προς το βράδυ μέχρι και την Τρίτη βράδυ, αναμένονται θυελλώδεις βοριάδες και χιόνια.

Όπως αναφέρει η σελίδα μετεωρολογικών προβλέψεων Ορέστης Ορεστιαδίτης (Weather News), οι ριπές του ανέμου θα φτάνουν και τα 10 μποφόρ!!
Έτσι από σήμερα  Κυριακή περιμένουμε ασθενείς βροχοπτώσεις στη Θράκη και φυσικά στον Έβρο με κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και την έλευση των βοριάδων.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ημιορεινά του νομού, κυρίως στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και τον ορεινό όγκο του δήμου Σουφλίου, εκεί που είναι τα χωριά Γονικό, Ρούσσα, Δέρειο, Σιδηρώ, Πετρόλοφος. Έτσι χρειάζονται προσοχή όσοι οδηγοί θα κινηθούν στον δρόμο Αλεξανδρούπολη-Αισύμη-Μεγάλο Δέρειο-Μεταξάδες.
Μάλιστα την Δευτέρα και την Τρίτη, στο πρώτο μισό της ημέρας αναμένονται χιονοπτώσεις κατά διαστήματα ίσως και με έντονο χαρακτήρα στα πεδινά του νομού Έβρου. Δεν αποκλείεται λοιπόν, έστω και λίγα εκατοστά, να το.. στρώσει σε μεγάλο μέρος του νομού μας.