Διδυμότειχο: Τον πρώην Αντιδήμαρχο Εμμανουηλίδη σκέφτεται για την… πολύπαθη ΔΕΥΑΔ ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

Διδυμότειχο: Τον πρώην Αντιδήμαρχο Εμμανουηλίδη σκέφτεται για την… πολύπαθη ΔΕΥΑΔ ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

Την τοποθέτηση του πρώην Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του τέως δημάρχου Παρασκευά Πατσουρίδη, ως επικεφαλής της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Διδυμοτείχου, φαίνεται ότι σχεδιάζουν ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και ο προκάτοχος του κ.Πατσουρίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ.Χατζηγιάννογλου που προσπαθεί να βρει την καλύτερη λύση ή έστω μια κάποια λύση για την… πολύπαθη και προβληματική συγκεκριμένη ΔΕΥΑΔ, μετά και την παραίτηση του μέχρι πρότινος Αντιπροέδρου Θανάση Γιαννόπουλου, ψάχνει ένα άτομο που θα μπορέσει να λειτουργήσει την εταιρεία. Μπορεί να παραμένει Πρόεδρος ο ίδιος ο δήμαρχος Διδυμοτείχου, αλλά διαπιστώνει όλο και περισσότερο ότι υπάρχουν τα καθημερινά προβλήματα που απαιτούν την παρουσία ατόμου το οποίο θα ασχολείται αποκλειστικά και σε καθημερινή βάση με την επίλυση τους.

Αρχικά εξετάστηκε και προτάθηκε στους δημοτικούς συμβούλους η περίπτωση ενός συνταξιούχου υπαλλήλου του δήμου Διδυμοτείχου για τη θέση του αντιπροέδρου, η οποία όμως δεν προχώρησε. Λέγεται μάλιστα ότι καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η επιθυμία τον Παρασκευά Πατσουρίδη και της παράταξής του να αξιοποιηθεί σε κάποια έμμισθη θέση δημοτικός σύμβουλος τους.

Από τη στιγμή που στηρίζουν και… βάζουν πλάτη στην δημοτική αρχή Χατζηγιάννογλου προκειμένου αυτή να έχει πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και να μπορεί να περάσει έστω και οριακά τα θέματα της, ζητούν την συγκεκριμένη… εξυπηρέτηση. Μάλιστα υπήρξε συνεδρίαση της παράταξης του κ.Πατσουρίδη αυτές τις ημέρες, όπου συζητήθηκαν όλα αυτά και αποφασίστηκε να προταθεί από τον επικεφαλής της ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης για τη θέση είτε του Αντιπροέδρου, αλλά ακόμη και του Προέδρου. Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στη συνάντηση, διαθέτει την εμπειρία από την παρουσία του σε ρόλο Αντιδημάρχου.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Εμμανουηλίδης βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο δημαρχείο, για να έχει μία πρώτη κουβέντα με το δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου. Θα πρέπει να τονίσουμε, πως από τη στιγμή που τη θέση του Προέδρου κατέχει ο δήμαρχος, σύμφωνα με την όσα ισχύουν, πλέον είναι έμμισθη και η θέση του του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ όχι μόνο του Διδυμοτείχου, αλλά όλων.