Διδυμότειχο: Μένουμε ασφαλείς, επιμένουμε να… Fameγυρο – Επέστρεψε με Delivery και take away – Τηλεφωνήστε και έφτασε!!!

Διδυμότειχο: Μένουμε ασφαλείς, επιμένουμε να… Fameγυρο – Επέστρεψε με Delivery και take away – Τηλεφωνήστε και έφτασε!!!

Έφτασε η ώρα να… Fameγυρο  και πάλι. Η αγαπημένη σας επιλογή, το Ψητοπωλείο με τις κορυφαίες, μοναδικές γευστικές απολαύσεις στα κάρβουνα, επέστρεψε ξανά κοντά σας στο Διδυμότειχο.

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων… Μένουμε ασφαλείς, αλλά επιμένουμε να… Fameγυρο. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις με Delivery στο 2553 022011, αλλά και take away στο κατάστημα, στην οδό Βενιζέλου 135 , αρχές του Πεζόδρομου, απέναντι από το Δημαρχείο της πόλης. 

 Εφαρμόζοντας τα πιο αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας σε όλα τα στάδια παραγωγής, αλλά και της μεταφοράς με delivery, εσείς… Μένετε ασφαλείς και το Fameγυρο σας φέρνει στο σπίτι, στην δουλειά ή όπου αλλού θέλετε όλες τις απολαύσεις που σας έλειψαν τόσον καιρό.   

Θέλεις να τα γευθείς όλα στο σπίτι, στην δουλειά ή όπου αλλού σου αρέσει; Κανένα πρόβλημα. Τηλεφώνησε στο  και με DELIVERY έρχονται σε λίγα λεπτά κοντά σου. Ζεστά, φρέσκα και λαχταριστά.

Στο Ψητοπωλείο Fameγυρο όλα τα προϊόντα ετοιμάζονται από τους ίδιους, με ντόπιο φρέσκο κρέας. Οι κλασικές γεύσεις αλλά και οι καινούργιες προτάσεις, μετατρέπουν το σουβλάκι στην πιο λαχταριστή απόλαυση.

Στο κατάστημα για take away ή στο… τηλέφωνο μας 2553 022011 για να βρεθούν σε λίγα λεπτά στο… πιάτο σας ότι ζητήσετε. 

Με ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις και συνδυασμούς, που θα σας αφήσουν απόλυτα ευχαριστημένους. 

Ένα διαφορετικό σερβίρισμα για την μερίδα της επιλογής σας, αλλά με vintage μορφή και μοντέρνο αέρα.

Με την σκεπαστή, μεγάλη και μικρή, που θα σας… γαργαλίσει τον ουρανίσκο με την αξεπέραστη γεύση και ποιότητα.

Με την σαλάτα Fame, την οποία αξίζει να δοκιμάσετε, γιατί θα σας ενθουσιάσει. 

Με συνδυασμό φαγητού και αναψυκτικού, μια ιδιαίτερη πρόταση μας για όλους.

Ψητοπωλείο Fameγυρο στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

Βενιζέλου 135 (στην αρχή του πεζόδρομου απέναντι από το Δημαρχείο)

Για DELIVERY τηλεφωνήστε:

2553 022011

Ήρθε η ώρα όλοι μας να…