fbpx
15.9 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

2ο MINIONS TAEKWONDO FESTIVAL 2019 στην Ορεστιάδα

- Χορηγούμενη-

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 διεξήχθη το 2ο MINIONS TAEKWONDO FESTIVAL 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο “ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ” ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ με συμμετοχή 232 αθλητών-τριών από 13 αθλητικά σωματεία του Βορείου Έβρου.

Διοργανωτής των αγώνων ήταν το PROMACHOS CLUB ORESTIADA.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε τέσσερα (4) αγωνιστικά τερέν και οι ηλικίες που συμμετείχαν ήταν αθλητές-τριες από 6 χρονών έως 14 χρονών.

Το PROMACHOS CLUB ORESTIADA συμμετείχε με 55 αθλητές-τριες με τους περισσότερους να συμμετέχουν για 1η φορά αποκομίζοντας την 1η αγωνιστική εμπειρία σ’αυτήν την όμορφη γιορτή του αθλητισμού αλλά και οι μεγαλύτεροι και εμπειρότεροι αθλητές-τριες ξεχώρισαν με την απόδοσή τους δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι το μέλλον τους ανήκει.

Το Δ.Σ. του PROMACHOS CLUB ORESTIADA ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν σ’ αυτήν την προσπάθεια, εθελοντές, μέλη, αθλητές, γονείς, Ερυθρός Σταυρός Ορεστιάδας , τα 13 Αθλητικά σωματεία του Βορείου Έβρου που τίμησαν με τη συμμετοχή τους το πρωτάθλημα και φυσικά το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και αθλητισμού Δήμου Ορεστιάδας ΚΠΑΑΔΟ που για 2η χρονιά στήριξε αυτήν την προσπάθεια!!!

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο