fbpx
17.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου στην κορύφωση της Εβδομάδας Εμπορίου 2020 – τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (βίντεο)

- Χορηγούμενη-

Με μέριμνα για την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή διασποράς του COVID-19 κορυφώθηκε εχθές, Πέμπτη 6 Αυγούστου, η Εβδομάδα Εμπορίου 2020 στην Αλεξανδρούπολη, που διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης. Στόχος αυτής ήταν, μεταξύ άλλων, μέσω των μεγάλων εκπτώσεων στα καταστήματα να «ανακουφιστεί» έστω και λίγο η τοπική αγορά. 

Όπως είχε σημειώσει και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Βίβιαν Κουρμπανιάν, η «Εβδομάδα Εμπορίου» αντικατέστησε τη «Λευκή Νύχτα» λόγω των ειδικών συνθηκών, αλλαγή που μεταφράστηκε στην έλλειψη σκηνών και ζωντανών μουσικών εκδηλώσεων για την αποφυγή του εν δυνάμει κινδύνου. 

Τα μαγαζιά παρέμειναν ανοιχτά μέχρι τις 12 το βράδυ, ενώ από τις 7 και μέχρι τα μεσάνυχτα πεζοδρομήθηκαν οι δρόμοι του εμπορικού κέντρου της πόλης για να κινείται με μεγαλύτερη άνεση το κοινό.

Τα εμπορικά καταστήματα τήρησαν κατά γράμμα το όριο ατόμων και την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κάθε μαγαζί, για την αποφυγή της διασποράς του ιού.

«Ψωνίζουμε με ασφάλεια! Μένουμε ασφαλείς!» ήταν το μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, με την Εβδομάδα Εμπορίου 2020 να κορυφώνεται με μια ευχάριστη και θετική νότα για την «Πρωτεύουσα του Έβρου». 

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Ορεστιάδα: «Το Κυνήγι των πασχαλινών αυγών»

Ο Δήμος Ορεστιάδας και η Τοπική Κοινότητα Δικαίων στο πλαίσιο των δράσεών τους,  προγραμματίζουν   εκδήλωση   με τίτλο  «Το Κυνήγι των πασχαλινών αυγών» την Μ....