fbpx
12.4 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αλεξανδρούπολη: Προχωρά το έργο του Ποδηλατοδρόμου – καταληκτική ημερομηνία ο Φεβρουάριος 2020 (βίντεο)

- Χορηγούμενη-

Με σταθερούς ρυθμούς προχωρά το έργο του Ποδηλατοδρόμου στην παραλιακή ζώνη της Αλεξανδρούπολης, με το δεύτερο τμήμα, το οποίο ξεκινά από τη στροφή του Εγνατία και καταλήγει στην είσοδο του λιμανιού να βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Το ίδιο το έργο ανήκει στο Γενικό Συνδυασμό Βιώσιμης Ανάπτυξης, και περιλαμβάνει και τη διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, η οποία έχει τελειώσει από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Η καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου είχε οριστεί για τον Φεβρουάριο του 2020. Εξάλλου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών  χωροταξικού και πολεοδομικού σχεδιασμού και προσβασιμότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Κυριάκου Αραμπατζή, αυτός είναι ο μικρότερος ποδηλατόδρομος που θα μπορούσε να κατασκευαστεί για δύο ρεύματα και για αμφίδρομη διέλευση.

Αναφορικά με τις διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά του, ο ποδηλατόδρομος μετριέται στα δυόμισι μέτρα, μικραίνοντας ουσιαστικά το πλάτος του δρόμου κατά δυόμισι μέτρα.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Σουφλί: Παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των ζημιών στο Διαδημοτικό Οδικό Δίκτυο...

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Σουφλίου Καλακίκου Παναγιώτη και του αναδόχου «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΟΝ. Α.Τ.Ε.», για το έργο που αφορά παρεμβάσεις για την αποκατάσταση...