fbpx
20.9 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Από σήμερα και για 180 ημέρες εργασίες στην γέφυρα της Εγνατία που έπαθε ζημιές από πυρκαγιά

Τροποποίηση έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων βραχείας διάρκειας, λόγω πυρκαγιάς

- Χορηγούμενη-

Αποφασίστηκε προκειμένου εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης φθορών της γέφυρας του ποταμού Μάνθεια στη χ.θ. 648,00 της Εγνατίας Οδού, να εφαρμοστούν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Απαγορεύεται η κίνηση όλων των οχημάτων στη χ.θ. 648,00 της Εγνατίας Οδού (γέφυρα Μάνθειας) στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας (αργή λωρίδα) και στις δύο κατευθύνσεις, προκειμένου εκτελεστούν οι ως άνω εργασίες.

Ετρέπεται η κίνηση όλων των οχημάτων (πλην αυτών της περίπτωσης –γ-) στη χ.θ. 648,00 της Εγνατίας Οδού (γέφυρα Μάνθειας) στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας (ταχείας κυκλοφορίας) και στις δύο κατευθύνσεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των ανωτέρω εργασιών, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Αρδανίου έως Α/Κ ΒΙ.ΠΕ. Αλεξανδρούπολης, απαγορεύεται η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων άνω των σαράντα (40) τόνων και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι διατάξεις του άρθρου 1 της απόφασης αυτής ισχύουν από την 07.00΄ ώρα της Δευτέρας 18-11-2019. και θα ισχύσουν για εκατόν ογδόντα (180) ημέρες. Εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη της Εταιρείας «ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ», η οποία επί πλέον υποχρεούται, για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης. Επισημαίνεται ότι διευθύνουσα επιχείρηση του εν λόγω έργου είναι η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

Η Απόφαση να δημοσιευθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 109 Κ.Ο.Κ. και να αναρτηθεί στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθ.4 του Ν.3861/2010.

Η εφαρμογή της παρούσας Απόφασης ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, με τον Διοικητή αυτής να εξουσιοδοτείται να λάβει κάθε άλλο έκτακτο μέτρο που τυχόν απαιτηθεί.

Οι παραβάτες της παρούσας απόφασης διώκονται και τιμωρούνται κατά τις διατάξεις των άρθρων 3, 4 και 104 του Ν. 2696/1999 «Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Σουφλί: Παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των ζημιών στο Διαδημοτικό Οδικό Δίκτυο...

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Σουφλίου Καλακίκου Παναγιώτη και του αναδόχου «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΟΝ. Α.Τ.Ε.», για το έργο που αφορά παρεμβάσεις για την αποκατάσταση...