fbpx
15.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Χωρίς δρομολόγια η Σαμοθράκη από 28 έως 30 Μαΐου – Για δεξαμενισμό το Ε/Γ-Ο/Γ Αδαμάντιος Κοραής

- Χορηγούμενη-

Πριν από λίγες ημέρες ψάχνωντας στο διαδίκτυο, βρήκα μία πληροφορία ότι το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΆΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΉΣ είναι προγραμματισμένο να μπει στην δεξαμενή από 28 έως 30 Μαΐου.

Αμέσως ξεκίνησα να ψάχνω κάτι πιο επίσημο για να διαπιστώσω αν ισχύει ή όχι η πληροφορία. Μπαίνοντας στην σελίδα του ΟΛΠ και στο τμήμα δεξαμενών και κοιτάζοντας το πρόγραμμα δεξαμενισμών επιβεβαιώθηκαν όσα διάβασα.

Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει μόλις απελευθερωθούν οι μετακινήσεις από και προς τα νησιά (25/5) σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που πολλοί περιμένουν. Η Σαμοθράκη θα μείνει για 4-5 μέρες χωρίς πλοίο. Δε νομίζω για ένα τόσο μικρό διάστημα η εταιρεία να φέρει πλοίο αντικατάστασης. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, το ίδιο έκανε και το ΣΑΟΣ ΙΙ τα τελευταία χρόνια πριν δρομολογηθεί το ΣΑΟΝΗΣΟΣ. Το κακό είναι το χρονικό διάστημα που συμβαίνει. Όχι τόσο για τον τουρισμό, όσο για τους κατοίκους του νησιού που μετά από τόσο καιρό εγκλεισμού, έχουν προγραμματίσει κάποια ταξίδια για να εξυπηρετήσουν προσωπικές τους ανάγκες (κυρίως υγείας).
Από την άλλη βέβαια το ΣΑΟΣ ΙΙ έφευγε τις μέρες των μη επιδοτούμενων δρομολογίων, ενώ τώρα τα δρομολόγια επιδοτούνται όλη την εβδομάδα.
Δείτε το απόσπασμα του προγράμματος όπου φαίνεται ο προγραμματισμένος δεξαμενισμός του ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ:

Θέλω να πιστεύω πως άμεσα από την εταιρεία θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

Επίσης ελπίζω άμεσα να δημοσιευτούν και τα δρομολόγια του καλοκαιριού, βρισκόμαστε στα μέσα Μαΐου και ακόμη δεν υπάρχουν δρομολόγια για την περίοδο του Αγίου Πνεύματος, που πιθανόν θα μπορούσε να είναι μία πρώτη δοκιμή για την τουριστική σεζόν. Πόσο μάλλον δεν υπάρχουν τα δρομολόγια Ιουλίου – Αυγούστου, γιατί όχι και Σεπτεμβρίου.
Ναι είμαστε στην εποχή του κορωνοϊού, ναι περιμένουμε την ολοκλήρωση των εργασιών στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε να έχει δημοσιευτεί ο κορμός των δρομολογίων προς και από Αλεξανδρούπολη καθώς και εκείνων της Λήμνου.

Είπαμε να δούμε την άνοιξη στον συγκοινωνιακό τομέα της Σαμοθράκης και όχι να είμαστε στο ίδιο κακό έργο θεατές… Φτάνει πια…

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο