Ε. Λαμπάκης: Με γοργούς ρυθμούς η κατασκευή των σχολικών κτιρίων σε Φέρες κι Αλεξανδρούπολη (βίντεο)

Μόλις 15 ημέρες έχουν περάσει από τη μέρα που ξεκίνησε η ανέγερση του κτιρίου του Λυκείου Φερών και η ταχύτητα με την οποία προχωρά το έργο είναι πολύ μεγάλη, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης στο evros24.gr

“Εχθρός μας είναι μόνο χρόνος. Και τον χρόνο ο δήμος Αλεξανδρούπολης πραγματικά προσπαθεί να τον νικήσει όσο μπορεί περισσότερο. Μέσα σε 15 μέρες έχει υλοποιηθεί το 10% του έργου. Σηκώνεται ήδη το ισόγειο. Δε νομίζω να υπάρχει πιο γρήγορος ρυθμός σε κανένα άλλο δημόσιο έργο στην Ελλάδα” σημείωσε.

Χορηγούμενη

Στόχος να ολοκληρωθεί το έργο, ακόμα και τρεις μήνες νωρίτερα από το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

Στην περιοχή δε του ΚΕΓΕ τα κτίρια του Γυμνασίου και Λυκείου που κατασκευάζονται εκεί, βρίσκονται στο στάδιο των εσωτερικών σουβάδων και σύντομα θα αρχίσουν οι μονώσεις και να μπαίνουν πόρτες και παράθυρα.

“Μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι εργασίες θα μπουν τα δάπεδα και θα διαμορφωθούν τα τέσσερα γήπεδα μπάσκετ και βόλει για κάθε κτιριακό συγκρότημα. Το έργο όπως μας λέει ο ανάδοχος θα ολοκληρωθεί σε 12 με 13 μήνες από σήμερα. Το Σεπτέμβριο του 2020 οι μαθητές θα μπουν μέσα κανονικά” τόνισε.

Επίσης από το μεθεπόμενο Ιούνιο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να γίνουν εργασίες στα κτίρια που θα αδειάσουν από τη μεταφορά των μαθητών για να δημιουργηθεί ένα ακόμα δημοτικό σχολείο και να στεγαστεί μέχρι να χτισθεί ένα νέο στο Πάρκο Αλτιναλμάζη.

Ο Ευάγγελος Λαμπάκης αναφέρθηκε ακόμα και στη δημιουργία ακόμα τριών νηπιαγωγείων στο Πάρκο Αλτιναλμάζη.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ευάγγελος Λαμπάκης: