fbpx
12.9 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“FLY ME TO THE MOON” : Ξεκίνησε η διήμερη προβολή της Αλεξανδρούπολης στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» (βίντεο)

- Χορηγούμενη-

Από σήμερα το πρωί 23 Δεκεμβρίου και αύριο  παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου η καρδιά του Δήμου Αλεξανδρούπολης χτυπά στον Διεθνή Αερολιμένα των Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος Αεροδρόμιο.

Εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες που ταξιδεύουν αυτό το διήμερο προς όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχουν την ευκαιρία να δουν, να γευτούν, και θα περιηγηθούν ψηφιακά στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Ο πολιτιστικός επιμορφωτικός σύλλογος “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” Φερών και ο πολιτιστικός σύλλογος Νίψας με τους χορευτές και τις ορχήστρες τους παρουσίασαν από το πρωί της Δευτέρας παραδοσιακούς Θρακιώτικους και Ποντιακούς χορούς με τραγούδια, αναδεικνύοντας παράλληλα τα ήθη και τα έθιμα.

Οι επισκέπτες απόλαυσαν νόστιμους παραδοσιακούς μεζέδες από την τοπική μας κουζίνα με προϊόντα του τόπου , όπως η παραδοσιακή μπάμπω, το λουκούμι Φερών και πήραν μια γεύση από ούζο, τσίπουρο και κρασί της περιοχής.

Αξίζει να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια τέτοια παρουσίαση, ενώνεται  ο πολιτισμός και η παράδοση με την τεχνολογία.

Όλοι οι επιβάτες μπορούν τα ταξιδέψουν ψηφιακά στην Αλεξανδρούπολη με την καινοτόμα δυνατότητα της Εικονικής Πραγματικότητας σε 360 μοίρες!

Με ειδικά γυαλιά VirtualReality και με touchscreen μόνιτορ, οι επισκέπτες “πετάνε” πάνω από τον Φάρο, την Αλεξανδρούπολη, τη λίμνη του Υδροταμιευτήρα,  “κολυμπούν” στις παραλίες , κάνουν βαρκάδα στο Δέλτα του Έβρου, μπαίνουν στη σπηλιά του Κύκλωπα και στους Αγίους Θεοδώρους και βιώνουν το μεγαλείο της Παναγίας Κοσμοσώτειρας και άλλων αρχαιολογικών μνημείων.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο