fbpx
20.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει την 25η Μαρτίου από το σπίτι (βίντεο)

- Χορηγούμενη-

Από το σπίτι και από τα μπαλκόνια γιορτάζει σήμερα την 25η Μαρτίου η Αλεξανδρούπολη, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα απαγόρευσης της άσκοπης κυκλοφορίας που ορίστηκαν από το Υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση για την αποφυγή διασποράς του Covid-19.

Εθνικά τραγούδια και εμβατήρια αντηχούν στον κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας του Έβρου, με την πόλη να βρίσκεται στολισμένη με σημαίες και σημαιάκια για την επέτειο της παλιγγενεσίας του έθνους.

Ωστόσο, καμία παρέλαση, στρατιωτική ή μαθητική, δεν έλαβε χώρα στους δρόμους της πόλης, καθώς τα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19 εφαρμόζονται κατά γράμμα από το Δήμο και τους κατοίκους.

Μάλιστα, στις 11:00, μεταδόθηκε ταυτόχρονα από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχουν έδρα στον Δήμο Αλεξανδρούπολης ο Εθνικός Ύμνος. Στόχος ήταν να τιμηθούν οι ήρωες του 1821 αλλά και οι σύγχρονους ήρωες που αγωνίζονται σήμερα για την υγεία, την ζωή, και τα σύνορα της χώρας. Παράλληλα, ο εθνικός ύμνος ακούστηκε και από τα μεγάφωνα μπροστά στο δημαρχείο της πόλης.

Δείτε παρακάτω πλάνα από την Αλεξανδρούπολη που γιορτάζει με ασφάλεια:

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο