fbpx
18.9 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ίδρυση Ομάδας Ακτιβιστών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Αλεξανδρούπολη PES ACTIVISTS Alexandroupolis

- Χορηγούμενη-

Η ομάδα PES ACTIVISTS Alexandroupolis ιδρύεται και επίσημα ενόψει των επικείμενων Ευρωεκλογών στις 26 Μαΐου.

Ως συντονιστής, εκλέχθηκε το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Δημοσθένης Φωτιάδης, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη της PES ACTIVISTS Alexandroupolis για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και έθιξε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ανάγκη ενίσχυσης της σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα.

Μιας Ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας που είναι το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας των ευρωπαίων πολιτών από ολόκληρη την ήπειρο που ήρθαν κοντά για να μοιραστούν  ένα κοινό όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Μια κοινή προσπάθεια, ένα κοινό ταξίδι για να ξεπεραστούν οι διαιρέσεις και οι διακρίσεις, για να ενισχυθεί η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και η κοινή πορεία  με πλήρη σεβασμό των εθνικών ιδιαιτεροτήτων και διαφορών.

Αυτή είναι η πορεία που ακολουθεί το Κίνημα Αλλαγής, γι αυτό και τo κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και όλοι εμείς ως ενεργά μέλη του το στηρίζουμε στις επερχόμενες εκλογές, στηρίζουμε τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές του Κιν. Αλ. τους ανθρώπους που θα κάνουν τις ιδέες και τις αξίες αυτές πράξη .

Οι Ευρωπαϊκές εκλογές είναι μάχη για την «ψυχή» και το μέλλον της Ευρώπης. Η Ευρώπη βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι και η διαδρομή που θα επιλέξουμε θα καθορίσει την κατεύθυνση της ΕΕ και τον τρόπο που θα απαντήσει στις προσδοκίες των πολιτών της τα επόμενα χρόνια. Οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουν υποφέρει βαθιά από την κρίση, την οικονομική στασιμότητα, τα υψηλά επίπεδα ανεργίας και τα βαθιά κοινωνικά προβλήματα. Μέσα σε ένα ασταθή κόσμο η Ευρώπη πρέπει να αποτελεί φάρο της δημοκρατίας, της ειρήνης, της σταθερότητας γι αυτό κι εμείς οι PES Activists συνεχίζουμε ενωτικά και δυναμικά τον αγώνα μας.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο