fbpx
12.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Καταγγελία για απειλές και σωματική επίθεση εναντίον εργαζομένου σε επιχείρηση στην Αλεξανδρούπολη

- Χορηγούμενη-

Το σωματείο Εμπροϋπαλλήλων – Ιδιωτικών υπαλλήλων περιοχής Αλεξανδρούπολης, Φερών και Σουφλίου η “Ενότητα” καταγγέλλει τις απειλές και τη σωματική επίθεση εναντίον εργαζομένου από εκπρόσωπο της εργοδοσίας επιχείρησης, (πτηνοτροφική μονάδα) στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση στο στόχαστρο της επίθεσης, βρέθηκε ο Τζαβέντ Ακράμ Γκοντάλ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του παραρτήματος Έβρου του πανελλαδικού επιχειρησιακού σωματείου της επιχείρησης και αντιπρόεδρος του Σωματείου.

“Ο εργαζόμενος, μαζί με συναδέλφους του, βρισκόταν σε επίσχεση εργασίας για τις πολύμηνες καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων και για άλλα προβλήματα που αφορούν τους όρους και τις συνθήκες εργασίας.

Συγκεκριμένα, ο εργαζόμενος κλήθηκε από τη διεύθυνση να προσέλθει στα γραφεία της εταιρείας, όπου του ζητήθηκε να υπογράψει έγγραφα χωρίς καν να του δοθούν διευκρινίσεις για το περιεχόμενό τους.

Όταν αρνήθηκε να υπογράψει και ενημέρωσε πως θα έρθει σε συνεννόηση με το Σωματείο, δέχθηκε την επίθεση του εκπροσώπου της διεύθυνσης. Ο τελευταίος δεν περιορίστηκε σε απειλές, αλλά επιτέθηκε στον εργαζόμενο, τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

Να σημειωθεί μάλιστα πως πρόκειται για το ίδιο χέρι στο οποίο έχει υποστεί μόνιμες βλάβες, μετά από εργατικό «ατύχημα» που είχε το 2014 δουλεύοντας στην ίδια επιχείρηση… Το χέρι του εργαζόμενου είχε εγκλωβιστεί τότε σε μηχανή, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό του” αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου.

Επίσης, το σωματείο,  πραγματοποίησε παρέμβαση στην επιθεώρηση εργασίας μαζί με τον εργαζόμενο και ζήτησε την διενέργεια τριμερούς συνάντησης για την επίλυση των ζητημάτων.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας

Κλάδης Διονύσης                            Χιώνης Γιάννης

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο