fbpx
13.9 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεπτοκαρυά Αλεξανδρούπολης

Για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής του υπογείου δικτύου διασύνδεσης μέσης τάσης ισχύος 28,8 MW του Αιολικού Πάρκου «Ορφέας- Επτάδενδος» της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης»

- Χορηγούμενη-

Αποφασίστηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και την στένωση του οδοστρώματος της Ε.Ο. Νο 53 Αλεξ/πολης – Αισύμης, που απέχει περίπου εξακόσια σαράντα μέτρα(640 μ.) πριν την είσοδο στον οικισμό Λεπτοκαρία Αλεξ/πολης, για την εκτέλεση εργασιών κάθετης τομής οδοστρώματος, από όπου θα διέρχονται καλώδια μέσης τάσης στα πλαίσια της κατασκευής υπόγειου δικτύου διασύνδεσης του Αιολικού Πάρκου «Ορφέα- Επτάδενδος» της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συμφώνα με την ανωτέρω (4) σχετική έγκριση μελέτης εργοταξιακής σήμανσης .

  1. Θα πραγματοποιείται τμηματικά η στένωση της πλευράς του ρεύματος κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού που θα λαμβάνουν χώρα οι εργασίες και η κίνηση των οχημάτων προς το ελεύθερο ρεύμα κυκλοφορίας, το πλάτος του οποίου θα είναι τουλάχιστον τρία μέτρα, θα είναι εναλλάξ σε ίσο χρόνο, με την βοήθεια προσωπικού του αναδόχου του έργου, οι οποίοι θα είναι ενδεδυμένοι με κατάλληλο εξοπλισμό(ανακλαστική ενδυμασία, σημαίες κ.λ.π).

  2. Οι εργασίες θα εκτελούνται σε τέτοιο μήκος ώστε να ολοκληρώνονται κάθε φορά κατά την διάρκεια της ημέρας και το ανώτατο όριο ταχύτητας στα σημεία εκτέλεσης των εργασιών ορίζεται στα ορίζεται στα 50 χλμ/ώρα σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο εκτέλεσης των εργασιών και στα 30 χλμ/ώρα σε απόσταση 100 μέτρων από σημείο εργασιώ,ν αντίστοιχα.

  3. Σε κάθε περίπτωση οι εργασίες να εκτελούνται, κατόπιν προφορικής συνεννόησης και έγκρισης του Τ.Τ.Αλεξ/πολης, προκειμένου αποφευχθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων συνέπεια τοπικών ιδιαιτεροτήτων ή έκτακτων γεγονότων (εκδηλώσεων, δυσμενών καιρικών συνθηκών κλπ)

  4. Μετά το τέλος των ανωτέρω εργασιών η εργοταξιακή σήμανση θα απομακρυνθεί και η οδός θα παραδοθεί στην κυκλοφορία απόλυτα ασφαλείς για την κυκλοφορία των οχημάτων.

α. Οι διατάξεις του άρθρου 1 της απόφασης αυτής, ισχύουν από την δημοσίευση της παρούσας, μέχρι την ολοκλήρωση και αποπεράτωση των ως άνω εργασιών, από την Δευτέρα 21/10/2019 μέχρι την Πέμπτη 31-10-2019 και εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη της Εταιρείας «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.» η οποία επί πλέον υποχρεούται, για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης, ως αυτή μνημονεύεται στα ανωτέρω σχετικά.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο