fbpx
13.9 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαθητές από το Γυμνάσιο Φερών ταξίδεψαν στην Πολωνία! (ακούστε)

- Χορηγούμενη-

Συμμετέχοντας στο εγκεκριμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ErasmusKA201 «Συνεργασία για την καινοτομία-Ανταλλαγή καλών πρακτικών» με την πρόταση «Foodforthought», η 10 μελής αποστολή του Γυμνασίου Φερών ταξίδεψε στις 3 Νοέμβρη στην πόλη Grajewoτης Πολωνίας, για να πάρει μέρος στη πενθήμερη συνάντηση όλων των χωρών-μελών του προγράμματος. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν, επίσης, μαθητές από τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Λιθουανία, την Κροατία και την Ιταλία.

Γι αυτό το πρώτο ταξίδι- θα ακολουθήσουν δύο ακόμη στην Κροατία και τη Ρουμανία την επόμενη σχολική χρονιά- έξι μαθητές μαζί με την φιλόλογο Καρακύργιου Κωνσταντίνα φιλοξενήθηκαν σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο sferikos 99,3 και μίλησαν για την εμπειρία τους με το δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη.

Ακούστε τι είπαν:

Τους μαθητές του Γυμνασίου Φερών συνόδευαν η Διευθύντρια, Αθανασάκου Πηνελόπη και οι εκπαιδευτικοί Σιδηρά Μαρία, Καμάργιου Χρυσάνθη και Καρακύργιου Κωνσταντίνα.

Στόχος η ανάδειξη της διατροφικής κουλτούρας κάθε λαού ως αναπόσπαστου στοιχείου της πολιτισμικής του κληρονομιάς.

Μέσα από τη φιλοξενία των Πολωνών μαθητών, είχαν τη δυνατότητα να βιώνουν το καθημερινό πρόγραμμα μιας Πολωνικής οικογένειας.

 

Δείτε περισσότερα:

Το Γυμνάσιο Φερών και τα προϊόντα της Θρακικής γης ταξίδεψαν στην Πολωνία!

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο