fbpx
14.9 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με κομμένα κεφάλια εντοπίστηκαν επτά αδέσποτα στο χωριό Λαμπρό Ροδόπης

- Χορηγούμενη-

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κακοποίησης ζώων, το οποίο έφερε με τον πιο βάναυσο τρόπο την θανάτωσή τους, γνωστοποιεί αναγνώστης στον “Χ”. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες που συνοδεύονται από το παρόν φωτογραφικό υλικό, επτά μικρά αδέσποτα βρέθηκαν αποκεφαλισμένα, στην είσοδο του χωριού Λαμπρό, το πρωί της Παρασκευής.
Το χωριό βρίσκεται νότια της Γρατινής και ανήκει στον Δήμο Αρριανών, ενώ τα άψυχα σώματα βρήκε σε αυτήν την κατάσταση χωριανός.

Η έκκληση γίνεται προς τον “Χ”, από νεαρό αναγνώστη της εφημερίδας ο οποίος απορεί: “Λυπάμαι πολύ που γίνονται αυτά στα αδέσποτα (…). Έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας κι αυτό είναι τραγικό”.

Το νοσηρό φαινόμενο της κακοποίησης – πόσω δε μάλλον της θανάτωσης ζώων – έχει λάβει ακραίες μορφές στο νομό Ροδόπης. Χθες καταγράψαμε φόλες και ρίψη καυστικών υγρών, σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αυτές τις θλιβερές εικόνες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο βασανισμός ζώων είναι εδώ και μερικά χρόνια αυτεπάγγελτα διωκόμενο έγκλημα. Συνεπώς, μπορείτε να καταγγείλετε περιστατικά κακοποίησης εντελώς ανώνυμα και χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Ειδοποιείτε τις αρχές κι εκείνες μετά οφείλουν να επιληφθούν του συμβάντος.

Διονύσης Βοργιάς

 

- Χορηγούμενη-
πηγηxronos.gr

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο