fbpx
11.9 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μια γειτονιά “χωματερή”… στην Αλεξανδρούπολη

- Χορηγούμενη-

Αν οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω ήταν μόλις μια δύο μέρες ή έστω και μια εβδομάδα, ίσως να μην υπήρχε λόγος για να γίνει αυτό το ρεπορτάζ.

Πάτμου και Κυψελών (γωνία)

Όμως τα κλαδιά που βλέπετε να κοσμούν τα πεζοδρόμια και την περιοχή γύρω από τους κάδους απορριμμάτων, βρίσκονται εκεί από τις 20 Οκτωβρίου 2019.

Κωνσταντινουπόλεως και Ρόδου (γωνία)

Οι πολίτες που ζουν στην περιοχή που περικλείεται από την Οδό Κωνσταντινουπόλεως εσωτερικά στις γραμμές του τρένου, την Οδό Ρόδου και Πάτμου, έχουν κάνει τα φθινοπωρινά τους κλαδέματα.

Πάτμου και Κεσσάνης (γωνία)

Ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, τηλεφωνώντας πρώτα στα πέντε δυάρια (22222), τους παρέπεμψαν στην υπηρεσία καθαριότητας, από κει στην υπηρεσία Πρασίνου και μετά στο γραφείο του αρμόδιου αντιδημάρχου.

Με λίγα λόγια μίλησαν σε τέσσερις διαφορετικούς υπαλλήλους και είπαν πως στα συγκεκριμένα σημεία έχουν εναποθέσει κλαδιά και άλλα ογκώδη σκουπίδια, ως όφειλαν.

Πάτμου (στην έναρξή της)

Έχουν τηλεφωνήσει δε πέντε διαφορετικά άτομα τουλάχιστον τα οποία μας έχουν μιλήσει.
Ωστόσο μέχρι και σήμερα, δηλαδή εδώ και 20 ημέρες δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από την πλευρά του Δήμου για τη συγκομιδή τους.

Κωνσταντινουπόλεως και Κεσσάνης (γωνία)

Κάποιοι πολίτες μας είπαν πως η νυν δημοτική αρχή είχε ως “σημαία” της προεκλογικής της εκστρατείας την καθαριότητα.
Σήμερα όμως δείχνει να μην ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις της.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 76644652_2390920901160828_6388464442039861248_n.jpg

Κωνσταντινουπόλεως και Πάτμου (γωνία)

Αναρωτιούνται μάλιστα, γιατί οι υπάλληλοι της καθαριότητας που βλέπουν τα κομμένα κλαδιά όταν συλλέγουν τα απορρίμματα, όταν επιστρέφουν, γιατί δεν ενημερώνουν την αρμόδια υπηρεσία του δήμου για την εικόνα που αντικρίζουν.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Ο κατανυκτικός Εσπερινός της Β’ Κυριακής των Νηστειών στην Μητρόπολη Μαρωνείας...

Ἡ καθ' ἡμᾶς Ἱερά Μητρόπολις προσκαλεῖ ἅπαντας τοὺς εὐσεβεῖς Χριστιανούς στὸν Κατανυκτικό Ἑσπερινό, ποὺ θα τελεσθεῖ στόν Μητροπολιτικό Ἱερό Ναό Κοιμήσεως τῆς Θεοτόκου Κομοτηνῆς,...