fbpx
17.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Όλα έτοιμα για το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης στην Αλεξανδρούπολη

- Χορηγούμενη-

“Λίγες μόνο ώρες πριν το άνοιγμα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης μας και από τις πρώτες πρωινές ώρες είμαστε δίπλα στους ιδιοκτήτες, προκειμένου να τους μιλήσουμε, να συζητήσουμε και να επιλύσουμε κάθε απορία και προβληματισμό τους” αναφέρει ο Γιάννης Ναϊτίδης πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα σημειώνει ότι τις προηγούμενες ημέρες σε συναντήσεις των ιδιοκτητών με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και τον Πρόεδρο του Σωματείο καφέ-μπαρ- Εστίαση Αλεξανδρούπολης συζητήθηκε σε πολύ καλό κλίμα η εφαρμογή του νέου κανονισμού παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστα χώρων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αλλά και όλων των σχετικών κυβερνητικών αποφάσεων για την δυνατότητα επέκτασης χώρου για τραπεζοκαθίσματα, με βασική προϋπόθεση να διατηρείται ελεύθερη και χωρίς κανένα εμπόδιο η λωρίδα όδευσης πεζών και με ρητή απαγόρευση για ανάπτυξη μόνιμων ή προσωρινών σταθερών κατασκευών.

Επιπλέον, η όποια επέκταση δεν μπορεί να γίνει σε σημείο που να εμποδίζει εισόδους κτηρίων, καταστημάτων και χώρων στάθμευσης και τη διέλευση οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Τέλος στους εξωτερικούς χώρους θα πρέπει να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ τραπεζιών, ενώ σε ότι αφορά στους εσωτερικούς χώρους, αν ένα κατάστημα έχει ανοιγόμενη τζαμαρία μπορεί να βάλει καθίσματα και μέσα, σύμφωνα με συγκεκριμένο συντελεστή.

“Καλή αρχή σε όλους σας, είμαστε δίπλα σας!!” καταλήγει.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Ορεστιάδα: «Το Κυνήγι των πασχαλινών αυγών»

Ο Δήμος Ορεστιάδας και η Τοπική Κοινότητα Δικαίων στο πλαίσιο των δράσεών τους,  προγραμματίζουν   εκδήλωση   με τίτλο  «Το Κυνήγι των πασχαλινών αυγών» την Μ....