Π. Μιχαηλίδης: «Με αίσθημα ευθύνης και όχι ματαιοδοξίας κατεβαίνω στις εκλογές»

Στο evros24.gr φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Παύλος Μιχαηλίδης και μίλησε στον Σάκη Σταυρίδη για τους στόχους του και διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μάϊου 2019.

Ο Παύλος Μιχαηλίδης ανέφερε κατ’ αρχήν πως έχει ένα ποιοτικό ψηφοδέλτιο στον συνδυασμό του, «ΑΝΑΣΑ», με τον ανώτερο επιτρεπτό αριθμό υποψηφίων (63) χωρίς κομματικό χρωματισμό και μηχανισμούς. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία του, στην αντιπολίτευση του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αφού όπως είπε «ακούστηκε η φωνή μας και αυτό εκτιμήθηκε και συσπείρωσε κομμάτι της τοπικής κοινωνίας»

Χορηγούμενη

«Η πρότασή μας για τη διοίκηση του Δήμου είναι υψηλού επιπέδου. Δείξαμε δείγμα στην αντιπολίτευση, όπως έκανε παλαιότερα ο Γιώργος Αλεξανδρής και ο Ευάγγελος Λαμπάκης και πιστεύουμε πως τώρα είναι η σειρά μας» σημείωσε.

Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, η «ΑΝΑΣΑ» είχε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Αν σήμερα ο Παύλος Μιχαηλίδης θα έκανε διαφορετικές επιλογές, ερωτώμενος από το Σάκη Σταυρίδη, απάντησε: «Έχω αποδείξει πως δεν μπορώ να μπω σε καλούπια. Σήμερα πιστεύω πως οι στηρίξεις από κομματικούς μηχανισμούς είναι λάθος. Π.χ. για τη συμφωνία των Πρεσπών δεν θα μπορούσα να είμαι υπέρ κι αυτό εκτιμήθηκε και αναγνωρίστηκε. Το 2014 δεν είχα αναγνωσιμότητα, οι πολίτες δεν είχαν δείγματα αυτοδιοικητικά για να μπορούν να με αξιολογήσουν. Σήμερα κατεβαίνουμε στις εκλογές  με διαφορετική ατζέντα».

Είπε ακόμα πως πιστεύει ότι οι δήμαρχοι δεν θα πρέπει να παραμένουν πάνω από δύο τετραετίες στην διοίκηση. «Επιδίωξή μου είναι να κερδίσω τις εκλογές και να παραμείνω για δύο τετραετίες για να ολοκληρώσω το έργο μου» επεσήμανε.

Σε ερώτηση αν όπως επιτάσσει ο «Κλεισθένης» ο ίδιος και η παράταξή του θα μπορούσε να συνεργαστεί για τη διοίκηση του δήμου της Αλεξανδρούπολης απάντησε: «Θα μπορούσα να συνεργαστώ με όλους τους συνδυασμούς αλλά όχι με όλα τα πρόσωπα. Π.χ. ο νυν δήμαρχος έχει δείξει πως δεν μπορεί να συνεργαστεί. Παρ’ όλα αυτά αν έμενε στην αντιπολίτευση θα μπορούσα να τον δεχτώ. Άλλωστε πολλά έργα που σήμερα είναι σε εξέλιξη, όπως η παραλιακή, η οδός Κύπρου κ.ά. πρέπει να ξανασυζητηθούν» τόνισε.

Βάζοντας προτεραιότητες στο έργο που θέλει να υλοποιήσει ανέφερε την ανακαίνιση του δημοτικού θεάτρου, του γηπέδου Φώτης Κοσμάς και στις Φέρες το δημοτικό αμφιθέατρο.

Ειδικά για τις Φέρες εξέφρασε τη βούληση να δημιουργηθεί Διεύθυνση Τοπικής ανάπτυξης για να διαχειριστεί θέματα όπως το σφαγείο και ο πρωτογενής τομέας της περιοχής και κυρίως το τουρισμός. «Πρέπει να κάνουμε γρήγορες δράσεις και όχι να δώσουμε υποσχέσεις» σημείωσε.

Σε ερώτηση ποια είναι η θέση του για την αλλαγή του χωροταξικού στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και πιο συγκεκριμένα τη δημιουργία ενός νέου Δήμου Φερών – Τυχερού είπε: «Μέχρι να συμβεί αυτό, θα πρέπει να είμαστε υπέρ της περιοχής και να μην σπρώξουμε τους πολίτες να θέλουν το διαχωρισμό» τόνισε.

“Κατεβαίνουμε σ’ αυτές τις εκλογές με αίσθημα ευθύνης και όχι ματαιοδοξίας» κατέληξε.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Παύλος Μιχαηλίδης: