fbpx
20.9 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προεκλογική δραστηριότητα KKE στον Έβρο

- Χορηγούμενη-

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου
Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Σταμάτη Γκατζίδη, θα περιοδέψει τις πρωινές ώρες σε υπηρεσίες του Διδυμοτείχου

Τις απογευματινές ώρες στα χωριά Χανδράς, Μεγάλη Δοξιπάρα, και Μικρή Δοξιπάρα.
Ο Γιάννης Χιώνης θα περιοδέψει το πρωί και το απόγευμα σε εμπορικά καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη

Το πρωί οι υποψήφιοι Φανή Τρέλλη και Σάββας Δευτεραίος θα επισκεφτούν χώρους εργασίας στο δημόσιο τομέα στην Αλεξανδρούπολη.

Ο υποψήφιος Σιδέρης Μιχαηλίδης το απόγευμα θα περιοδέψει στην αγορά του Διδυμότειχου

Την Παρασκευή 21 Ιούνη
Ο υποψήφιος βουλευτής Σταμάτης Γκατζίδης τις πρωινές ώρες θα περιοδέψει στις Καστανιές, θα επισκεφθεί την κατεστραμμένη ιρλανδική διάβαση και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κοινότητας.

Τις απογευματινές ώρες θα περιοδέψει στα χωριά Ισαάκιο, Πραγγί , Πετράδες
Το απόγευμα οι υποψήφιοι Σάββας Δευτεραίος και Σιδέρης Μιχαηλίδης θα επισκεφτούν καφενεία και γειτονιές στην Αλεξανδρούπολη καθώς και το χωριό της Παλαγίας.

Το Σάββατο 21 Ιούνη
Το πρωί εξόρμηση με τον ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου.

Το βράδυ εκδήλωση στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης με ομιλητές τον Μάκη Παπαδόπουλο μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ και τον Γίωργο Ροΐδη αντιναύαρχο ε.α., υποψήφιο βουλευτής επικρατείας του ΚΚΕ και εν συνεχεία λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι με ζωντανή μουσική στον ίδιο χώρο.

Κάθε ημέρα θα λειτουργεί προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ 19:00-21:00 με ενημερωτικό υλικό μπροστά από τo Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης και στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας αντίστοιχα, ενώ θα λειτουργεί και χώρος νεολαίας στην παραλιακή μπροστά από τα ΕΛΤΑ 20:00-22:00.

Το γραφείο Τύπου της Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Σουφλί: Παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των ζημιών στο Διαδημοτικό Οδικό Δίκτυο...

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Σουφλίου Καλακίκου Παναγιώτη και του αναδόχου «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΟΝ. Α.Τ.Ε.», για το έργο που αφορά παρεμβάσεις για την αποκατάσταση...