fbpx
10.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

“Αίθουσα δημάρχου Νικόλαου Μανούση” θα ονομαστεί η αίθουσα ανδρών του ΚΑΠΗ Φερών

- Χορηγούμενη-

Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η κηδεία του εκλιπόντος πρώην Δημάρχου Φερών Νικόλαου Μανούση προεξάρχοντος του μητροπολίτου Ανθίμου Αλεξανδρουπόλεως παρουσία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη των πρώην βουλευτών Δερμεντζόπουλου και Καβαρατζή, των πρώην δημάρχων Αλεξανδρούπολης και Φερών Γιώργου Αλεξανδρή και Γιώργου Ούστογλου αντίστοιχα και πλήθος αυτοδιοικητικών πρώην και νυν δημοτικών συμβούλων.

Τον επικήδειο εκφώνησε ο αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης ο οποίος αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο του εκλιπόντος.
Όπως είπε μεταξύ άλλων, “ήταν αυτός που ξεκίνησε το έργο της αποχέτευσης Φερών, ίδρυσε τα δύο ΚΑΠΗ, την Κοινωνική μέριμνα και ήταν ο πρώτος που εισήγαγε γυναίκες στα ψηφοδέλτιά του, που εκλέχθηκαν δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσία των γυναικών στα δημοτικά δρώμενα”.

Επίσης ο Νίκος Γκότσης ανακοίνωσε τη βούληση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη να δοθεί προς τιμή του, το όνομά του στην αίθουσα ανδρών του ΚΑΠΗ Φερών. Δηλαδή να ονομασθεί “Αίθουσα δημάρχου Νικόλαου Μανούση”.

Ο Νικόλαος Μανούσης ήταν δήμαρχος την περίοδο 1999 – 2002 και έστησε τον πρώτο Καποδιστριακό δήμο Φερών , ιδρύοντας παράλληλα Τεχνική Υπηρεσία και Οικονομική Υπηρεσία.

Η απόφαση της ονοματοδοσίας της αίθουσα; του ΚΑΠΗ Φερών, αποφασίστηκε σήμερα το μεσημέρι, ομόφωνα, στην έκτακτοι συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο