fbpx
16.9 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σαμοθράκη: Δήμος και Α. Δημοσχάκης διεκδικούν μέτρα στήριξης κτηνοτρόφων και αλιέων

- Χορηγούμενη-

Ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Α.Δημοσχάκης, σε συνέχεια τηλεφωνικών ενημερώσεων γνωστοποίησε & επίσημα με κοινοβουλευτική διαβιβαστική επιστολή στους Υπουργούς Ανάπτυξης, Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, την επιστολή του Δημάρχου Σαμοθράκης, Ν. Γαλατούμου, με την οποία ζητά την στήριξη των πληττόμενων, από την υγειονομική κρίση, κλάδων του πρωτογενούς τομέα.

Ο ίδιος προσβλέπει ότι η κυβέρνηση θα σκύψει με στοργή και ευαισθησία στηρίζοντας τον κλάδο της κτηνοτροφίας & της αλιείας οι οποίοι μαζί με την γεωργία συνιστούν τους κύριους μοχλούς οικονομίας και ανάπτυξης της Σαμοθράκης & του Νομού Έβρου.

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή :

ΘΕΜΑ: Μέτρα στήριξης κτηνοτρόφων και αλιέων του Δήμου Σαμοθράκης

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,

Σε συνέχεια τηλεφωνικών ενημερώσεων, σας διαβιβάζουμε συνημμένα την επιστολή του Δημάρχου Σαμοθράκης, Ν. Γαλατούμου, η οποία αφορά την οικονομική στήριξη των πληττόμενων, από την υγειονομική κρίση, κλάδων της κτηνοτροφίας και της αλιείας.

Κύρια πηγή εσόδων για το ακριτικό νησί της Νίκης, όπως και για όλο τον Νομό Έβρου, αποτελεί ο πρωτογενής τομέας, ο οποίος έχει υποστεί σημαντική ζημία λόγω της πανδημίας.

Προσβλέπω στην ευαισθησία και στην αλληλεγγύη που σας διακρίνει καθώς & το σύνολο των μέτρων που εφαρμόζει η κυβέρνηση, ώστε να κρατηθεί όρθιος ο πρωτογενής τομέας της Σαμοθράκης αλλά και ολόκληρου του Νομού Έβρου.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Σουφλί: Παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των ζημιών στο Διαδημοτικό Οδικό Δίκτυο...

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Σουφλίου Καλακίκου Παναγιώτη και του αναδόχου «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΟΝ. Α.Τ.Ε.», για το έργο που αφορά παρεμβάσεις για την αποκατάσταση...