fbpx
17.9 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στεφανία Λυμπερακάκη: Ένα “Super Girl” από το Σοφικό Διδυμοτείχου για την Ελλάδα στη Eurovision 2020 (βίντεο)

- Χορηγούμενη-

Στεφανία Λυμπερακάκη. Η 41η συμμετοχή της Ελλάδας στη 65η Eurovision 2018 που θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας.

Με το “Super Girl” μια “δυνατή” συμμετοχή ένα χορευτικό τραγούδι, γραμμένο από τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο, την ομάδα των δημιουργών Arcade και την Sharon Vaughn, η Ελλάδα φέτος αποφασίζει να ξαναγυρίσει στον ήχο και το ύφος των τραγουδιών που την έφεραν πολλές φορές σε υψηλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα της τελικής κατάταξης των χωρών και σίγουρα στην αριστερή πλευρά του.

Ένα δυνατό hit που παντρεύει τη Δύση με την Ανατολή και με ήχο που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα του.

Φιλοδοξία της φετινής συμμετοχής της χώρας μας – η οποία για ακόμα μια χρονιά έγινε με ανάθεση, καθώς αυτό προβλέπεται από τους κανονισμούς της EBU, χωρίς όμως να εισακουσθεί η πλειονότητα των eurofans οι οποίοι ζητούν ανοιχτό διαγωνισμό – είναι να ξεσηκώσει το στάδιο και η Ευρώπη – αυτή τη φορά – να μην λικνιστεί απλά αλλά να χορέψει στους ξέφρενους ρυθμούς του δικού μας τραγουδιού.

Η λύρα, ο ζουρνάς και η τσαμπούνα “παντρεύονται με ήχους σημερινούς mainstream και το αποτέλεσμα άκρως ανεβαστικό και ξεσηκωτικό καθώς το beat κυριαρχεί.

Σίγουρα αυτή τη φορά το τραγούδι μας δεν θα περάσει απαρατήρητο. Το θέμα του σύγχρονο και “πιασάρικο” καθώς έχει να κάνει με τις υπερδυνάμεις που έχουν τη σημερινή εποχή τα κορίτσια /supergirls προκειμένου να ανταπεξέλθουν στη ζωή.

Με την ανάλογη σκηνική εμφάνιση, την οποία αναλαμβάνει για ακόμα μια φορά ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός η σκηνή του Rotterdam Ahoy του σταδίου της πόλης του Ρόττερνταμ θα πάρει φωτιά με την νεαρή μεν αλλά εκρηκτική δε Στεφανία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το γνωστό πλέον “εύρημα” έχει ανακαλυφθεί από τον σκηνοθέτη της συμμετοχής μας και μένει να μπορέσει αυτή τη φορά να υλοποιηθεί χωρίς..δυσκολίες.

Στο video της παρουσίασης ο Gabriel Russell, μέλος των Arcade, που συμμετέχουν στη σύνθεση που τελικώς θα μας εκπροσωπήσει.

Η νεαρή και ταλαντούχα καλλιτέχνιδα 18χρονη παιδί μεταναστών με καταγωγή από το Σοφικό Διδυμοτείχου, Stefania που το ευρύ κοινό πρωτογνώρισε στα βραβεία Mad, πέρα από τη μουσική που έχει ξεκινήσει να ασχολείται έχει καταπιαστεί και με την τέχνη της υποκριτικής καθώς έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε κάποιες τηλεοπτικές σειρές στην Ολλανδία ενώ ένα από τα δυνατά της χαρτιά είναι ότι ήδη έχει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες followers και θαυμαστές στις προσωπικές της σελίδες στα social media.

Η φετινή χρονιά θα είναι η πρώτη φορά που η Ολλανδία μετά τον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2012 “Eurovision Junior” που διοργάνωσε, θα φιλοξενήσει κάποιο μεγάλο διαγωνισμό

Ο πρώτος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Μαίου ημέρα Τρίτη και θα ακολουθήσει την Πέμπτη 14 Μαΐου ο 2ος.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί όπως πάντα ημέρα Σάββατο στις 16 Μαΐου 2020 και ώρα 22:00 Ελλάδος.

41 χώρες θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Η Βουλγαρία και η Ουκρανία επιστρέφουν μετά την αποχώρηση τους το 2019 ενώ έχουμε και 2 απουσίες αυτές της Ουγγαρίας και του Μαυροβούνιου.

Αρχηγός της Ελληνικής αποστολής έχει ορισθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η διευθύντρια του τμήματος διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ ΑΕ δημοσιογράφος κα Μαρία Κουφοπούλου.

Οι Eurovisionistas εύχονται για μια ακόμη χρονιά τα καλύτερα στην Ελληνική συμμετοχή η οποία ελπίζουμε να ταξιδέψει χωρίς γκρίνιες και άφθονο μελάνι από δήθεν eurofans που μοναδικό σκοπό έχουν να τραβάνε το βλέμμα των αναγνωστών τους και περισσότερα clicks.


Stefania GO! #GreeceGO #Supergirl

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Ορεστιάδα: «Το Κυνήγι των πασχαλινών αυγών»

Ο Δήμος Ορεστιάδας και η Τοπική Κοινότητα Δικαίων στο πλαίσιο των δράσεών τους,  προγραμματίζουν   εκδήλωση   με τίτλο  «Το Κυνήγι των πασχαλινών αυγών» την Μ....