fbpx
18.9 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Συλλήψεις διακινητών και μη νόμιμων μεταναστών στους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Καβάλας

- Χορηγούμενη-

Συνελήφθησαν, το χρονικό διάστημα από 1 έως και 4-3-2020, στους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, τέσσερις (4) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 29, 27, 19 και 19 ετών, οι οποίοι προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα:

  1. Την 1-3-2020 το πρωί, στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, πλωτή περιπολία αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβε τον 29χρονο, διότι μετέφερε από την Τουρκία στην Ελλάδα, με τη χρήση βάρκας που διέθετε εξωλέμβια μηχανή, τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
  2. Την 1-3-2020 το βράδυ, σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον 19χρονο, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
  3. Την 4-3-2020 το πρωί, στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης (ύψος Ελαιοχωρίου),αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τους δύο δράστες, ηλικίας 27 και 19 ετών, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μία βάρκα, μία εξωλέμβια μηχανή και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο