fbpx
9.9 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση με ΟΣΥΠΑ και θεσμικούς φορείς του Έβρου

- Χορηγούμενη-

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, είχαν σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) κ. Βασίλης Αλεβιζόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΟΣΥΠΑ κ. Κώστας Τριανταφύλλου, ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Θράκης κ. Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, η Πρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων Αλεξανδρούπολης κα. Λίτσα Καραμπατζάκη, ο Αερολιμενάρχης Αλεξανδρούπολης κ. Στέλιος Ζαντανίδης και το στέλεχος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Σταύρος Καβαρατζής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΟΣΥΠΑ ενημέρωσαν τους τοπικούς θεσμικούς φορείς για τα προβλήματα των 23 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας που τελούν υπό τον κρατικό έλεγχο. Παράλληλα κατέθεσαν την πρόταση της ΟΣΥΠΑ, η οποία έχει αποσταλεί και στην Κυβέρνηση, για το πώς αυτά τα αεροδρόμια θα συνεχίσουν να λειτουργούν βιώσιμα και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Τοψίδης τόνισε την ανάγκη για σύμπραξη όλων των δυνάμεων με σκοπό να βελτιωθούν οι υποδομές του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, να λυθούν τα χρόνια προβλήματα που υπάρχουν και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης, που αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης για την τοπική κοινωνία.

Ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Θράκης κ. Χατζηκωνσταντίνου τόνισε την ανάγκη για την άμεση ανέγερση του καινούργιου πύργου ελέγχου και την επέκταση των κτιριακών υποδομών του αεροδρομίου.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Ο κατανυκτικός Εσπερινός της Β’ Κυριακής των Νηστειών στην Μητρόπολη Μαρωνείας...

Ἡ καθ' ἡμᾶς Ἱερά Μητρόπολις προσκαλεῖ ἅπαντας τοὺς εὐσεβεῖς Χριστιανούς στὸν Κατανυκτικό Ἑσπερινό, ποὺ θα τελεσθεῖ στόν Μητροπολιτικό Ἱερό Ναό Κοιμήσεως τῆς Θεοτόκου Κομοτηνῆς,...