fbpx
9.9 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σύσκεψη του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου με το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

- Χορηγούμενη-

Στα πλαίσια των συναντήσεων και δράσεων συνεργασίας με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και τον αντιδήμαρχο πρωτογενούς τομέα για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα της περιοχής πραγματοποιήθηκε ακόμη μια σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν η βουλευτής Νατάσα Γκαρά και οι εκπρόσωποι των βουλευτών Αναστάσιου Δημοσχάκη , Σταύρου Κελετση με το Δ.Σ. του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα εξής θέματα

  1. Κατασκευή αρδευτικού Πετάλου Πέπλου
  2. Κατάργηση της διπλής άντλησης και κατασκευή διώρυγας μήκους 850 μ.

Για το πρώτο θέμα ουσιαστικά μετά και την μη κατάθεση της μελέτης για χρηματοδότηση του έργου στο μέτρο 4.3.1 από την προηγούμενη δημοτική αρχή ξεκινάμε από την αρχή συντονισμένα και με την βοήθεια των βουλευτών καινούργια προσπάθεια για να είμαστε έτοιμοι όταν και εφόσον ανοίξει το μέτρο 4.3.1 να καταθέσουμε ολοκληρωμένο φάκελο.
Να θυμίσουμε ότι το έργο αυτό αφορά μια ευαίσθητη με ιδιαίτερα εθνικά χαρακτηριστικά περιοχή .

Για το δεύτερο θέμα έγινε ένας γόνιμος διάλογος από όλες της πλευρές .
Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος ανάλαβαν ουσιαστικές και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για να υπάρξουν γρήγορες εξελίξεις στα γραφειοκρατικά προβλήματα του έργου , σε ένα έργο που θα εξασφαλίσει για τα επόμενα χρόνια επάρκεια νερού με χαμηλό κόστος για την περιοχή .
Ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα και εξελίξεις επί του θέματος .

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο