fbpx
18.9 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του τρένου σήμερα στον Έβρο

- Χορηγούμενη-

“Ένα και μοναδικό δρομολόγιο τη μέρα γίνεται στον Έβρο με τρένο και αυτό πολλές φορές ακυρώνεται λόγω βλάβης της αμαξοστοιχίας !!

Άδικα περίμεναν επιβάτες πού θέλανε να ταξιδέψουν προς Δίκαια και το Ορμένιο από το Διδυμότειχο, χωρίς να υπάρχει κάποιος αρμόδιος στον σταθμό για ενημέρωση αφού ο σταθμός είναι κλειστός όπως και οι περισσότεροι σιδηροδρομικοί σταθμοί στον νομό Έβρου.


Τυχαία πληροφορήθηκαν αυτοί που ήταν να ταξιδέψουν ότι το τρένο ακινοιτοποιήθηκε λόγω βλάβης κοντά στις Φέρες.
Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση πού επικρατεί στις συγκοινωνίες στον νομό μας, και κανείς δεν ενδιαφέρεται γι αυτό το πρόβλημα.

Είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει αναφερθεί πολλές φορές για το θέμα αυτό αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα από τούς τοπικούς βουλευτές που ψηφίζουμε κάθε φορά για να μας λύνουν τα προβλήματα”

Τα παραπάνω αναφέρονται σε ανάρτηση στην ομάδα “Το Τρίγωνό μας” στο fb όπου καθημερινά οι πολίτες αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Αρχαιοκάπηλος έκανε ανασκαφές με ανιχνευτή μετάλλων στην Καβάλα

Χειροπέδες σε ένα 53χρονο αρχαιοκάπηλο πέρασαν χθες το βράδυ αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης στην Καβάλα επειδή εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί ανιχνευτή μετάλλων σε αρχαιολογικό χώρο της...