fbpx
14.9 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θεατρικές παραστάσεις στην Ορεστιάδα από το Θεατρικό Σύλλογο Διδυμοτείχου

- Χορηγούμενη-
Ο Θεατρικός Σύλλογος Διδυμοτείχου, μετά το επιτυχημένο τριήμερο παραστάσεών του στην έδρα του, στο Διδυμότειχο, παρουσιάζει και στο θεατρόφιλο κοινό της Νέας Ορεστιάδας τη νέα του θεατρική πρόταση για τη σεζόν 2018-2019 με κλασικές μονόπρακτες ιστορίες του Tennessee Williams.
“Παρέα με τον Τενεσί” ο γενικός τίτλος της παράστασης σε σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια του Άκη Τσονίδη, στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ για δύο μόνο παραστάσεις τις δύο επόμενες Τετάρτες, 3 και 10 Απριλίου 2019 στις 9 μ.μ.
O ηδονικός Αμερικανός συγγραφέας του ποιητικού ρεαλισμού, Tennessee Williams, αγκαλιάζει με τρυφερότητα και σεβασμό εκείνους που χάθηκαν βουλιάζοντας αργά στην παρακμή τους, καθώς αναδυόταν λαμπερό και φαύλο το αμερικανικό όνειρο.
Ανθρώπινες ιστορίες που αποκαλύπτουν απόκρυφους πόθους, κοινωνικό διχασμό, απαγορευμένους έρωτες, αποξένωση, μιλούν για την αναπόληση μιας άλλης εποχής και για το νέο ήθος που επιβάλλει επώδυνες κοινωνικές ανακατατάξεις, που παραμένουν αναλλοίωτες μέχρι σήμερα. Μια παράσταση για την θολή ατμόσφαιρα του αμερικανικού ονείρου…
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Άκης Τσονίδης
ΣΚΗΝΙΚΑ: Νίκος Πατούνας
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Η Ομάδα
ΠΑΙΖΟΥΝ (αλφαβητικά): Αλεξίου Ειρήνη Αλεξούδη Νατάσα Γκουντινάκης Φίλιππος Δελήμπαλτα Ράνια Διάκα Λίτσα Καρυπίδης Άρης Κοξαράκη Θεοδώρα Λάμπρη Καλλιρόη Μιχαηλίδου Δέσποινα Μωρίδης Δημήτρης Νόρδου Κωσταντίνα Τζαμπαζίδου Στέλα Τσβέτκωφ Στανισλάβ
Πληροφορίες- κρατήσεις:
ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ, Ορέστου 76, τηλ. 2552028280.
- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο