fbpx
13.9 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το 4ο Σαλόνι Αυτοκινήτου «μαρσάρει» στην Αλεξανδρούπολη! (βίντεο)

- Χορηγούμενη-

Με πλήθος κόσμου εγκαινιάστηκε εχθές το βράδυ το 4ο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, στην οποία επίσημες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων παρουσίασαν τα διάφορα μοντέλα τους.

Η έκθεση ξεκίνησε εχθές και θα τελειώσει στις 4 Αυγούστου, και διοργανώνεται από το Σύλλογο Εμπόρων Αυτοκινήτων Αλεξανδρούπολης, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Έβρου και μιας σειράς επιχειρήσεων. Τον χώρο κάτω από το φάρο παραχώρησε ο Οργανισμός Λιμένος της πόλης.

Στον αγιασμό και τα εγκαίνια παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Δ. Αλεξανδρούπολης, Ηλίας Δαστερίδης, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Έβρου, Κυριάκος Αετόπουλος, ο γραμματέας Συλλόγου Εμπόρων Αυτοκινήτων Αλεξανδρούπολης, Σταμάτης Ιωαννίδης και πλήθος ακόμη επαγγελματιών και εμπόρων αυτοκινήτων.

«Ελπίζω να περάσουμε όλοι καλά και καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους» προλόγισε τα το άνοιγμα του σαλονιού ο κ. Ιωαννίδης, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον ΟΛΑ για την παραχώρηση του χώρου καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Ο Σταμάτης Ιωαννίδης

«Ο ΟΛΑ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποκόψει ποτέ τους Αλεξανδρουπολίτες από το σημείο αυτό»

«Τους τελευταίους εννιά μήνες, στη δυτική πλευρά του λιμένα της Αλεξανδρούπολης παρατηρείται μια δραστηριότητα. Εδώ και μία εβδομάδα περίπου έχουμε μπει στη διαδικασία αξιοποίησης του λιμένα της πόλης, και περίπου σε ένα χρόνο θα ξεκινήσουν όλες οι διαδικασίες» δήλωσε ο κ. Χατζημιχαήλ αναφορικά με τον χώρο του λιμανιού της πόλης.

Ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ

«Εδώ βρισκόμαστε στο δυτικό λιμάνι του λιμένα, τη φυσική πρόσβαση των Αλεξανδρουπολιτών προς τη θάλασσα, και σε κάθε περίπτωση ο Οργανισμός προτίθεται αφενός να αξιοποιήσει αυτή την περιοχή, αφετέρου σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποκόψει ποτέ τους Αλεξανδρουπολίτες από το σημείο αυτό. Σε μία μάλιστα περίοδο κορωνοϊού, όπου υπάρχει φυσική δυσκολία για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων, δε θα μπορούσαμε να αρνηθούμε στους συναδέλφους μας, Εμπόρους αυτοκινήτων, το συγκεκριμένο χώρο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το Σαλόνι Αυτοκινήτου» εξήγησε στη συνέχεια, εκφράζοντας την ελπίδα του ο κόσμος να έρθει και να δει τα αυτοκίνητα, και να προχωρήσει σε αγορές.  

Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες της έκθεσης ευχήθηκε και ο κ. Δαστερίδης, ειδικά εν μέσω αυτών των δύσκολων οικονομικών στιγμών που διανύει η χώρα. «Πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις συγκυρίες και θα τα βγάλουμε πέρα. Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την έκθεση» ολοκλήρωσε ο ίδιος.

Ο Ηλίας Δαστερίδης

«Κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ασφαλείς»

«Εύχομαι καλή επιτυχία, ένας από τους ξεκάθαρους ρόλους του Επιμελητηρίου είναι να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και το κάνουμε έμπρακτα, μέσα από την παρουσία μας στην έκθεση» επεσήμανε με τη σειρά του ο κ. Αετόπουλος, συμπληρώνοντας πως μπορεί η πανδημία να σταμάτησε πολλά πράγματα αλλά δεν τα σταμάτησε όλα. «Αυτή η έκθεση είναι ένα δείγμα ότι μπορεί να συνεχίσει η επιχειρηματικότητα και με τη στήριξη των καταναλωτών μπορεί να συνεχίσει να είναι δυνατή μέσα από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Υπάρχει ένα μήνυμα μόνο: κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ασφαλείς, και από τον Covid-19, και από τα αυτοκίνητα» κατέληξε ο ίδιος.

Ο Κυριάκος Αετόπουλος

Στην ερώτηση «τι μπορεί να περιμένει κάποιος ο οποίος θα επισκεφτεί το 4ο Σαλόνι Αυτοκινήτου στην Αλεξανδρούπολη;», ο επαγγελματίας και  ιδιοκτήτης του «Παπάζογλου Autogroup», Χρήστος Παπάζογλου, ήταν ξεκάθαρος.

«Θα έχει τη δυνατότητα να δει τα νέα μοντέλα, πολύ πιο κοντά του, να δει την καινούργια τεχνολογία. Κυρίως τα υβριδικά αυτοκίνητα, τα οποία έχουν λανσαριστεί ως προπομπός των ηλεκτρονικών αυτοκινήτων που πλέον είναι πάρα πολύ κοντά. Το μήνυμα είναι να κατέβει ο κόσμος στη λιμάνι, να δει την προσπάθεια του Συλλόγου μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όπου τα πάντα αναβάλλονται εμείς είμαστε εδώ και παρουσιάζουμε όλη την καινούργια τεχνολογία».

Ο Χρήστος Παπάζογλου

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σαλόνι Αυτοκινήτου θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα μέχρι τις 4 Αυγούστου, από τις 19:00 έως τις 23:00.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Ορεστιάδα: «Το Κυνήγι των πασχαλινών αυγών»

Ο Δήμος Ορεστιάδας και η Τοπική Κοινότητα Δικαίων στο πλαίσιο των δράσεών τους,  προγραμματίζουν   εκδήλωση   με τίτλο  «Το Κυνήγι των πασχαλινών αυγών» την Μ....