fbpx
9.9 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τροποποίηση έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εγνατία Οδό λόγω πυρκαγιάς

- Χορηγούμενη-

Αποφασίστηκε η άρση της προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται στην Εγνατία Οδό από δύση προς ανατολή (προς Σ.Σ.Δ. Κήπων) στην χ/θ 625,6 (Α/Κ ΒΙ.ΠΕ), με την επισήμανση ότι στη χ.θ. 648 (γέφυρα Μάνθυας) θα πραγματοποιείται στένωση της Οδού, με την κίνηση των οχημάτων να πραγματοποιείται μόνο από την αριστερή (γρήγορη) λωρίδα κυκλοφορίας.

Η άρση της προσωρινής απαγόρευσης εισόδου στην Εγνατία Οδό (χ.θ. 657,7) των οχημάτων που εισέρχονται στη Χώρα μέσω του Σ.Σ.Δ. Κήπων.

Η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται στην Εγνατία Οδό από ανατολή προς δύση (Κήποι προς Αλεξ/πολη) στο ύψος της χ.θ. 650,6 (Α/Κ Αρδανίου), με την κυκλοφορία αυτών να πραγματοποιείται μόνο μέσω της Ε.Ο. 51 (Αρδανίου – Αλεξ/πολης).

Η προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην Εγνατία Οδό μέσω του Α/Κ Αρδανίου (χ.θ.650,6) των οχημάτων που κινούνται στην Ε.Ο. 51 (Ορεστιάδας – Αρδανίου) από βορρά προς νότο (από Ορεστιάδα προς Αρδάνιο).

Οι διατάξεις της απόφασης αυτής, ισχύουν από την 21:00 ώρα της 16-09-2019. Η άρση αυτών θα πραγματοποιηθεί κατόπιν έκδοσης νέας ομοίας.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Ο κατανυκτικός Εσπερινός της Β’ Κυριακής των Νηστειών στην Μητρόπολη Μαρωνείας...

Ἡ καθ' ἡμᾶς Ἱερά Μητρόπολις προσκαλεῖ ἅπαντας τοὺς εὐσεβεῖς Χριστιανούς στὸν Κατανυκτικό Ἑσπερινό, ποὺ θα τελεσθεῖ στόν Μητροπολιτικό Ἱερό Ναό Κοιμήσεως τῆς Θεοτόκου Κομοτηνῆς,...