Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Η ΚΟΡΡΕΣ εισάγει ένα νέο αντιγηραντικό συστατικό στη βιομηχανία φυσικής ομορφιάς

16/1/2018 2:08:12 μμ
Η νέα σειρά ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ για μια επιδερμίδα χωρίς ηλικία, ακόμα και μετά την εμμηνόπαυση!
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η στοχευμένη φροντίδα του δέρματος μετά την εμμηνόπαυση υπήρξε η πιο πρόσφατη πρόκληση για την ΚΟΡΡΕΣ. Η νέα συλλογή της εταιρείας για τις ιδιαίτερες ανάγκες του συγκεκριμένου δέρματος -η Λευκή Πεύκη- εμπνέεται από την ελληνική φύση, τεκμηριώνεται από την επιστημονική έρευνα και εμπλουτίζει την παγκόσμια γνώση.


Η νέα σειρά Λευκή Πεύκη αναπτύχθηκε βάσει των συγκεκριμένων αλλαγών στο δέρμα που συνεπάγεται η μετάβαση στην εμμηνόπαυση, με την υπόσχεση να επαναφέρει τις σημαντικές λειτουργίες του στα επίπεδα της προ-εμμηνόπαυσης. Η ισχυρά αντιγηραντική Λευκόδερμος Πεύκη από την περιοχή Κρανιά της Πίνδου είναι η νέα ανακάλυψη της ΚΟΡΡΕΣ, μετά από πρωτογενή έρευνα σε συνεργασία με το Τμήμα Φαρμακευτικής και το Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ, σε συνέχεια της πολυετούς έρευνας και μελέτης των πρωτόγνωρων ιδιοτήτων των αιωνόβιων δένδρων.


Η Λευκή Πεύκη είναι η ισχυρή φυσική λύση για επιδερμίδα χωρίς ηλικία, ακόμα και μετά την εμμηνόπαυση.

Εννέα στις δέκα γυναίκες, που τη δοκίμασαν, διαπίστωσαν βαθιά θρέψη του δέρματος αμέσως μετά την εφαρμογή, μείωση βαθιών ρυτίδων σε μόλις 1 μήνα και ενισχυμένο όγκο πρόσωπου. Η αποτελεσματική ενυδάτωση, η σύσφιγξη, η αυξημένη πυκνότητα και η αίσθηση άνεσης καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ήταν ο κοινός παρονομαστής της εμπειρίας εφαρμογής για το 100% των γυναικών, επιβεβαιώνοντας ότι η σειρά Λευκή Πεύκη είναι ιδανική για τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας.

Το καινοτόμο φυσικό συστατικό

Η ΚΟΡΡΕΣ εισάγει για πρώτη φορά ένα νέο, ισχυρό, αντιγηραντικό φυσικό συστατικό ελληνικής προέλευσης στην παγκόσμια βιβλιοθήκη συστατικών (INCI [1]), συμβάλλοντας στην εξέλιξη της βιομηχανίας φυσικής ομορφιάς. Η Λευκόδερμος Πεύκη και συγκεκριμένα το εκχύλισμα, που προέρχεται από το φλοιό του δένδρου και το οποίο παράγει η ΚΟΡΡΕΣ, χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε καλλυντική φόρμουλα, στη νέα σειρά Λευκή Πεύκη.


Το δραστικό μείγμα πολυπεπτιδίων έχει στοχευμένη δράση στην ορμονο-εξαρτώμενη γήρανση μετά την εμμηνόπαυση - δράση που ξεκινάει με την επαναφορά του ζωτικού νερού και της πυκνότητας του δέρματος στα επίπεδα της προ-εμμηνόπαυσης. Πλούσιο σε πολυφαινόλες, επαναφέρει την ελαστικότητα, συσφίγγει, διορθώνει τις βαθιές ρυτίδες, ενισχύει την αντοχή του δέρματος και καταπολεμά τις κηλίδες.

Η ΣΕΙΡΑ


  • ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ / ΩΡΙΜΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
  • ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ / ΩΡΙΜΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
  • ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ / ΩΡΙΜΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ / INTENSIVE REDENSIFYING

[1] INCI (International Nomenclature Cosmetic Ingredient): Τα INCI είναι ονομασίες διεθνώς αναγνωρισμένες για τον προσδιορισμό επιμέρους καλλυντικών συστατικών. Αρμόδιος για αυτή τη διαδικασία είναι ο φορέας International Nomenclature Committee (INC), ενώ οι ονομασίες δημοσιεύονται στην έκδοση International Cosmetic Ingredient Dictionary and Handbook.

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί από τη FITO
Καλύπτει κάθε ανάγκη της καθημερινής βρεφικής φροντίδας






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη