Επιστολή παραίτησης από τοπική εφημερίδα

0

Επιστολή με την οποία γνωστοποιεί την παραίτησή της από την τοπική εφημερίδα Αναγέννηση Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και τον Επαγγελματικό Οδηγό Αναγέννηση Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, μας κοινοποίησε η κυρία Μίνα Μαριολή.

Επιστολή Παραίτησης Αποχώρησης Διαμαρτυρίας

Της Ασημίνας Μαριολή

Προς

Την Εφημερίδα Αναγέννηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και τον Επαγγελματικό Οδηγό Αναγέννηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Ενημερωτικές Έντυπες Εκδόσεις Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας).

Το Σωματείο με την επωνυμία ΠΟ.ΣΥ.ΘΑ.ΜΙ. (που εκδίδει τα παραπάνω έντυπα) και εδρεύει στον Προμπονά της Αθήνας, οδός Μεγακλέους 58 νομίμως εκπροσωπουμένου,

Κοινοποιούμενο:

Δήμητρα Πρεβέντη, νομική σύμβουλο
Χρήστο Τριαντάφυλλου, σύμβουλο έκδοσης

Κύριοι,

Είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια η κοινωνική μου προσφορά στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, η οποία μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει την ενεργό συμμετοχή μου σε πληθώρα σωματείων , καθώς και την ενεργό συμμετοχή μου στον τομέα της διαφήμισης στην Εφημερίδα Αναγέννηση και στην σύνταξη εμπορικού οδηγού της πόλης μας Αναγέννηση με σκοπό την προβολή των επαγγελματιών της περιοχή μας.

Τυπικός φορέας αυτής της συμμετοχής ήταν το αναφερόμενο σωματείο μέσω του οποίου εκδιδόταν η εφημερίδα και ο επαγγελματικός οδηγός «Αναγέννηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας».

Η ανωτέρω συμμετοχή μου είχε γνώμονα την προώθηση των αιτημάτων των συμπολιτών μας και την προβολή των επιχειρηματιών της πόλης με πνεύμα αλληλεγγύης, συνεργασίας και αποτελεσματικότητας. Και ενώ εγώ εργαζόμουν αόκνως προς το σκοπό αυτό, άλλοι, όχι μόνο είχαν παραιτηθεί της προσπάθειας, αλλά αντιθέτως εκινούντο αντίθετα προς τις ανωτέρω αρχές.

Επειδή αυτή η διάσταση απόψεων δεν συμβαδίζει με τις αρχές και τα ιδανικά μου αλλά με βρίσκει διαμετρικά αντίθετη, με την παρούσα επιστολή μου, την οποία ζητώ να αναγνωσθεί στα μέλη του Δ.Σ. στην επόμενη συνεδρίασή του, ως και να καταχωρηθεί στο εκδιδόμενο έντυπο «Αναγέννηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας», παραιτούμαι από κάθε ιδιότητα που έχω σχετική με το σωματείο και το έντυπο, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν παραιτούμαι των προσπαθειών για τη βελτίωση των όρων και των συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας.

Μίνα Μαριολή

Προηγούμενο άρθροΠορτοφόλι, ταυτότητα και διαβατήριο θα γίνουν μακρινή ανάμνηση…
Επόμενο άρθροΞεκίνημα για την Ένωση Κρητών Ν. Φιλαδέλφειας–Ν. Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.