Έρχεται χιονιάς…

0

Χιονοπτώσεις αναμένονται στην Νέα Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα και στην Αθήνα. Ήδη τα πρώτα χιόνια έχουν αρχίσει να πέφτουν στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) χιόνια ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να φέρει το νέο κύμα κακοκαιρίας «Τηλέμαχος», το οποίο θα επηρεάσει πολλές περιοχές της Ελλάδας προκαλώντας πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο στα ανατολικά και θυελλώδεις βοριάδες.

Η διάρκεια της κακοκαιρίας θα είναι σύντομη και από την Τρίτη βαθμιαία ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, που όμως θα είναι πρόσκαιρη.

Σχολεία

Η Περιφέρεια Αττική και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα μας ενημερώσουν στην περίπτωση που τα σχολεία ΔΕΝ λειτουργήσουν την Τρίτη (08/01) λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και η Fx-news θα σας ενημερώσει άμεσα.

Προηγούμενο άρθροΗ απάντηση του Μητροπολίτη Γαβριήλ στον Ερντογάν! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΟ Τάσος Κωνσταντινίδης μιλάει για όλους και για όλα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.