Η εκδήλωση των “Ονειρωδών Ν.Φ. –Ν.Χ.” (Φωτογραφίες)

0

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της θεατρικής ομάδας «Ονειρωδοί Ν.Φ. –Ν.Χ.»

Μέλη, συνεργάτες και φίλοι της ομάδας με την ενδεκαετή πια καλλιτεχνική παρουσία στην τοπική –και όχι μόνο – κοινωνία διασκέδασαν μαζί και μοιράστηκαν τα όνειρά τους για το μέλλον της ερασιτεχνικής θεατρικής δράσης στην πόλη μας.

Η κ. Πελαγία Βουτζουλίδου-Κούλη, δημιουργός και ψυχή των Ονειρωδών, στο χαιρετισμό της τόνισε την επιτακτική ανάγκη και εξέφρασε το αίτημα για δημιουργία μόνιμης Δημοτικής θεατρικής στέγης στη Νέα Φιλαδέλφεια- Νέα Χαλκηδόνα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Ευτυχία Παπαλουκά, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ Δημ. Κανταρέλης και κ. Νικ. Σιώρης, ο πρ. Δήμαρχος και νυν υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παντελής Γρετζελιάς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Γιάννης Βούρος, κ. Τάσος Κωνσταντινίδης και ο κ. Χρήστος Κοπελούσος.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: “Σηκώνεται” και η κερκίδα της οδού Φωκών
Επόμενο άρθροΈκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.