Νέα Φιλαδέλφεια: Σύλληψη μέλους σπείρας διαρρηκτών

0

Συνελήφθη από την ασφάλεια Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ένας 24χρονος μέλος σπείρας, η οποία διέπραττε κλοπές σε σπίτια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της σπείρας, πρωινές και απογευματινές ώρες, προσέγγιζαν σπίτια -κυρίως μονοκατοικίες και ισόγεια διαμερίσματα- και παραβίαζαν μπαλκονόπορτες και παράθυρα, αποκτώντας πρόσβαση στο εσωτερικό τους.  Ακολούθως εισέρχονταν σε αυτά, ερευνούσαν όλους τους χώρους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα. Στις περιπτώσεις που εντόπιζαν εντός της οικίας τους ιδιοκτήτες, τους ακινητοποιούσαν με χρήση σωματικής βίας και συνέχιζαν τη δράση τους.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δύο περιπτώσεις ληστειών και 11 περιπτώσεις κλοπών από οικίες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση και διετάχθη η προσωρινή του κράτηση.

Προηγούμενο άρθροΗ Παιγνιοθήκη ΝΦ-ΝΧ κόβει την πίτα της
Επόμενο άρθροΜε τον Γιάννη Βούρο ο Μιχάλης Παυλής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.