Ανακοίνωση “Πολιτών Πολιτεία” για την σύμπραξη με Μιχάλη Κουτσάκη

0

Από τον συνδυασμό “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” του υποψήφιου δήμαρχου Γιάννη Βούρου, λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Κουτσάκη και την προσχώρηση της παράταξής του «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία».

Η εμπειρία του και η συνεχής διάθεση προσφοράς που έχει καταθέσει επί σειρά ετών  στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα αποτελέσουν ισχυρά όπλα προκειμένου μετά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές όλοι μαζί να λύσουμε τα προβλήματα της πόλης που αγαπάμε .

Η παρουσία του καταγράφεται ως εγγύηση  και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αρετή των συνεργασιών πάντα προς όφελος της πόλης μας και των συνδημοτών μας.


Ανακοίνωση του Μιχάλη Κουτσάκη

Προηγούμενο άρθροΠρωτάθλημα και άνοδο στη Γ’ Εθνική!
Επόμενο άρθροΟ ΓιάΝης στο ΠΠΙΕΔ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.