“Με το ένα πόδι” στην Γ’ Εθνική!

0
Αρχείο

Η ΦΕΑ αντιμετώπισε το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου την ομάδα της Νέας Ιωνίας και πήρε το πολυπόθητο ροζ φύλλο του αγώνα ύστερα από έναν εντυπωσιακό αγώνα!

Σε έναν αγώνα που τα είχε όλα, άμυνες, τρίποντα, κοψίματα, κλεψίματα αλλά και ανατροπές, φάνηκε από το ημίχρονο ποιος αξίζει να πάρει την νίκη, και αυτός δεν ήταν άλλος παρά η ΦΕΑ, επικρατώντας με τελικό σκορ 69-59.

Εκπληκτική εικόνα από όσους παίκτες ήταν εντός και εκτός του παρκέ. Αν είναι ένα πράγμα που χαρακτηρίζει την ομάδα της ΦΕΑ αυτό είναι το πάθος, κάτι που καταλαβαίνει αμέσως κάποιος που θα μπει στο γήπεδο αφού βλέπει τους παίκτες στον πάγκο να πανηγυρίζουν κάθε καλάθι, κάθε άμυνα αλλά και κάθε προσπάθεια των συμπαικτών τους.

Η 23η αγωνιστική αντάμειψε την ΦΕΑ μιας και πλέον κατέχει ξεκάθαρα το προβάδισμα της 1ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας Ανδρών και πολύ πιθανή είναι η απευθείας άνοδος στην Γ’ Εθνική. Ύστερα από την ήττα της Πεύκης από το Χαλάνδρι, το οποίο νίκησε εκτός έδρας με 87-83, η ΦΕΑ κατέχει την 1η θέση με 44 βαθμούς και ακολουθεί η Πεύκη και η νέα Ιωνία με 43 και 40 βαθμούς αντίστοιχα.

Το παρών έδωσαν γι ακόμα μια φορά οι φίλαθλοι της ΦΕΑ! Το γήπεδο ήταν γι ακόμα μια φορά κατάμεστο από κόσμο όλων των ηλικιών, οι οποίοι απόλαυσαν έναν εξαιρετικό αγώνα. Ως ανταμοιβή αυτού, οι παίκτες της ΦΕΑ επέλεξαν να φωνάξουν στο τέλος του αγώνα μαζί με τους φιλάθλους τους στην κερκίδα!

Διαιτητές : Ανδρικόπουλος, Αργυρούδης, Μελισσάρης

Σκορ περιόδων : 20-21, 23-11, 14-17, 12-10.

ΦΕΑ (Καρατζάς, Κουτσούκος): Στρατομήτρος, Ρωμοσιός 3, Καραλευθέρης 10 (2), Πολυχρονόπουλος, Στεργιάκης 9, Δεληγιάννης 6 (1), Μπασέας 2, Μιχόπουλος 21 (3), Πανουσόπουλος 5, Πρεμέτης, Γιαννουλάκος 4, Δρακάκης 9.

Ιωνία ΕΣΚΔ (Χατζηπανηγύρης, Μπάκας) : Σταμάτης, Νιφόρας, Καρτέρης 2, Εμίρης 10 (2), Τρικαλιώτης 11 (2), Καραγιάννης, Μερκούρης, Λίτσιος 17 (3), Σιώμος 6, Σγούρος, Αρσενικός 6 (1), Γεωργίου 7.

Προηγούμενο άρθροΙωνικός ΝΦ: Άνοδος για το γυναικείο μπάσκετ – Συνεχίζει με νίκες το αντρικό
Επόμενο άρθροΕργατικές ΝΦ: “Το παρκάκι της οδού Φλέμινγκ” (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.