Την “Λαϊκή Συσπείρωση” στηρίζει η “Επαναστατική Κίνηση”

0

Από την Επαναστατική Κίνηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το δημοτικό πολιτικό σχήμα «Επαναστατική Κίνηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» δηλώνει ότι υπερασπίζει και διαδίδει στους δημότες της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και την πρωτοπόρα νεολαία του Δήμου Ν.Φ-Ν.Χ τις προγραμματικές αρχές και διεκδικήσεις σχετικά με τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές που δημοσιοποίησε η πολιτική οργάνωση Κομμουνιστική Τάση (ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης – IMT).

Στη βάση αυτής της προγραμματικής πλατφόρμας και του πολιτικού σκεπτικού που περιέχει για τα καθήκοντα των κομμουνιστών στις Δημοτικές εκλογές, η Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ δηλώνει την εκλογική της στήριξη στη «Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» που έχει ως υποψήφιο Δήμαρχο το σύντροφο Νίκο Σερετάκη.

Όπως αναφέραμε και στην πρόσφατη συνάντηση εκπροσώπων του δημοτικού πολιτικού μας σχήματος με εκπροσώπους της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ν.Φ. – Ν. Χ.», είμαστε διατεθειμένοι να συμμετάσχουμε σε όποια κοινή μορφή δράσης μας προταθεί από την παράταξη με σκοπό τη νίκη της στην εκλογικό αγώνα ενάντια στις καθεστωτικές δεξιές, «αριστερές» ή «ανεξάρτητες» παρατάξεις, οι οποίες πολιτεύονται υπερασπίζοντας τη μία ή την άλλη μέθοδο μίζερης διαχείρισης του σημερινού διεφθαρμένου, αντιδημοκρατικού – γραφειοκρατικού δημοτικού παραρτήματος της κεντρικής αστικής κρατικής εξουσίας. 
Ταυτόχρονα, ανακοινώνουμε ότι ξεκινάμε να διεξάγουμε τη δική μας δραστήρια εκστρατεία για την εκλογική νίκη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με μοίρασμα ανακοινώσεων, αφισοκολλήσεις και εκδηλώσεις.

Καλούμε τους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να στηρίξουν την ξεκάθαρα προσδιορισμένη πολιτικά και ταξικά παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και να γυρίσουν την πλάτη στους «παράγοντες» και τους καριερίστες των κάθε είδους καθεστωτικών δημοτικών παρατάξεων, που σπεύδουν θρασύτατα να ανακοινώσουν ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων χωρίς να έχουν ακόμα ανακοινώσει το πρόγραμμά τους, ενώ αποφεύγουν καιροσκοπικά να αυτοπροσδιοριστούν ιδεολογικά και πολιτικά με ειλικρίνεια, αλλά και να λάβουν ξεκάθαρη θέση για τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα των εργαζόμενων δημοτών όπως η ανεργία και η φτώχεια, καθώς και για τα μνημόνια άγριας λιτότητας και την πολιτική των προηγούμενων και των σημερινών κυβερνήσεων που τα εφαρμόζουν με συνέπεια.

Επαναστατική Κίνηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας – 11/4/2019

Προηγούμενο άρθρο“Νέα Φιλαδέλφεια: Απετράπησαν τα παρκόμετρα στο κέντρο!”
Επόμενο άρθρο“Έφτασε η ώρα να «καθαρίσει» ολόκληρο το Άλσος!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.