Όταν η ΑΕΚ αποχαιρετούσε το «Νίκος Γκούμας» (video)

0

Ήταν 3 Μαΐου του 2003 όταν η ΑΕΚ αγωνιζόταν για τελευταία φορά στο «Νίκος Γκούμας» στη Νέα Φιλαδέλφεια, υποδεχόμενη τον Άρη σε ένα ματς που επικράτησε εύκολα με 4-0.

Οι μπουλντόζες βρισκόντουσαν ήδη πέριξ του αγωνιστικού χώρου και του γηπέδου και από τη μεθεπόμενη κιόλας μέρα του αγώνα, άρχισε η κατεδάφιση αφήνοντας την ΑΕΚ άστεγη μέχρι και σήμερα.

Βέβαια πλέον οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν γιατί η «Αγιά Σοφιά» έχει πάρει για τα καλά μορφή και ο χρόνος κυλά αντίστροφα για τον επαναπατρισμό της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Για την ιστορία, στο ματς με τον Άρη, οι σκόρερ της ΑΕΚ ήταν οι Κατσουράνης (13′) Λάκης (30′ και 45′) και Ιλια Ιβιτς (77′) που έμελλε να είναι ο τελευταίος παίκτης που σκόραρε στο «Νίκος Γκούμας».

Συνολικά η ΑΕΚ έδωσε 1.118 παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο και κέρδισε τα 856. Στα 158 ήρθε ισόπαλη ενώ ηττήθηκε μόλις 104 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η “Αγιά Σοφιά” ετοιμάζεται

Προηγούμενο άρθροΓραμμή 421: Διήμερη τροποποίηση δρομολογίων
Επόμενο άρθροΣτη handball premier ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.