“FAKE NEWS: #arxontas ή #katadikos;;;?”

0

 

“Τρομερό” το Fake “δίλημμα” που ήταν γραμμένο στον εξώφυλλο τίτλο προεκλογικής φυλλάδας που έκανε την εμφάνιση της πριν 2 εβδομάδες!

Πεταμένη στα παρμπρίζ και κάτω στους δρόμους του χωριού, παραμονή εκλογών, ο “εκδότης” της και #koumbaros του #katadikoy, στενός του συνεργάτης για πολλά χρόνια, έκαμε την “βρώμικη” δουλίτσα για λογαριασμό των δύο από ότι φαίνεται όψιμων συνεταίρων :

Του #arxonta του χωριού μας και του #katadikoy του χωριού μας!

Και οκ, τα #koubarakia αυτά έκαναν και αυτά κάνουν. Ο #arxontas όμως που έχει “σημαία” την μάχη του κατά της διαπλοκής (???) πως δικαιολογεί στους πιστούς του την συμπόρευση με τα #koubarakia;;;

Μα καμία ντροπή; Τόσος ζήλος, τόση αγάπη για την εξουσία που κατάντησε να συμμαχήσει με τα #koubarakia μπας και σώσει την καρέκλα;;; Τέτοιος πανικός;;;

Δυστυχώς ό,τι και να κάνει στον πανικό του, η “καρέκλα” ΔΕΝ σώζεται με τίποτα! Οπως έστρωσε θα κοιμηθεί!

Λαϊκός νόμος είναι αυτός!

#arxontas ή #katadikos;;;?” = FAKE NEWS

Προηγούμενο άρθρο«Πάμε κάλπη για αλλαγή σελίδας»!
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ Οδηγός Εκλογών: Μάθε που Ψηφίζεις – Εκλογικά Τμήματα ανά Διαμέρισμα – Σταυροδοσία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.