Ο Τομπούλογλου στηρίζει Βασιλόπουλο;

0

Με τουλάχιστο… έμμεσο τρόπο, φαίνεται να στηρίζει τον Άρη Βασιλόπουλο η παράταξη του Χάρη Τομπούλογλου!

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα με την στάση που κράτησαν οι βασικοί συνεργάτες του στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας αναφέρει: “Έχοντας υπόψη τις ιδέες και τις θέσεις που εκφράζει ο κ. Βασιλόπουλος, οι οποίες ταυτίζονται με τις θέσεις και τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι η επιλογή του κ. Γιάννη Βούρου αποτελεί μονόδρομο για το καλό της πόλης και του Δήμου μας.”

Αμέσως μετά την ανακοίνωση, στενοί συνεργάτες του κ. Τομπούλογλου αλλά και ο εκλεγμένος –σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Α΄Κυριακής– δημοτικός σύμβουλος κ. Αθανασόπουλος, οι οποίοι είναι και μέλη της Τοπικής, εξέδωσαν αυτόνομα την παρακάτω καταγγελτική ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση της ΔΗΜ. Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας  που είδε το φως της δημοσιότητας και στηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο εν όψει του δεύτερου γύρου των Δημοτικών εκλογών στην Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα έγινε εν αγνοία μας, διότι ουδέποτε συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης για να λάβει σχετική απόφαση. Επομένως η ανακοίνωση που εκδόθηκε δεν μας αντιπροσωπεύει.

Η πλειοψηφία των εκλεγμένων (τακτικών) μελών της ΔΗΜ. ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Χάρης Τσούλας, Τάκης Αθανασόπουλος, Νούλη Βαλάκου, Χρήστος Τριανταφύλλου

Σύμφωνα όμως με δηλώσεις του επικεφαλής του συνδυασμού “ΤΩΡΑ” κυρίου, Χρήστου Κοπελούσου στην Fx:

“Μετά την απόφαση των κεντρικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας και την ανακοίνωση την Τοπικής οργάνωσης (κατ’ εντολή των κεντρικών) να στηριχθεί στον 2ο γύρο των εκλογών ο κ. Γιάννης Βούρος απέναντι στον «εκλεκτό» του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Αρη Βασιλόπουλο, ήρθαν σε ολομέλεια τα μέλη του συνδυασμού του και ομόφωνα αποφάσισαν την γενική στήριξη του επικεφαλής της «Πολιτών Πολιτεία». Μάλιστα σε ερώτηση σχετικά με τις φήμες που «κάποιοι» διαδίδουν ότι η επιστολή που εξέδωσε η Τοπική οργάνωση είναι «πλαστή», μας δήλωσε ξεκάθαρα ότι η επιστολή συντάχθηκε και δημοσιεύθηκε από το προεδρείο μετά από συννενόηση με την πολιτική οργάνωση της ΝΔ και όσοι «νεοδημοκράτες» διαδίδουν τέτοιες ανακρίβειες δίνουν επί της ουσίας στήριξη στον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ!

  • Άρα, σύμφωνα με την δήλωση των 4άρων στενότατων συνεργατών του Κ. Τομπούλογλου ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ η στήριξη του Γιάννη Βούρου εναντίον του “εκλεκτού” του ΣΥΡΙΖΑ του Άρη Βασιλόπουλου από την Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας…
  • Την “ουδέτερη στάση” στην εκλογική αναμέτρηση που αποφάσισε να κρατήσει ο κ. Τομπούλογλου και ο συνδυασμός του και τις “δημοσιεύσεις” μελών της παράταξής του στα social media ΥΠΕΡ Βασιλόπουλου…
  • Tο συμπέρασμα που εξάγεται είναι ξεκάθαρο!!! 

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο κ. Χάρης Τομπούλογλου προεκλογικά, “διαφήμιζε” τοις πάσι ότι είναι ο “εκλεκτός” της γαλάζιας παράταξης στον Δήμο μας…

Προηγούμενο άρθροΠαναγίτσα Ν.Φ.: Εκδήλωση μνήμης για την άλωση της Κωνσταντινούπολης
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια : Διαρροή υγραερίου από ΙΧ – Εκλεισε η Δεκελείας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.