Πολιτών Πολιτεία: “Μία εντυπωσιακή συγκέντρωση”

0

 

Από τον συνδυασμό “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” του υποψηφίου δήμαρχου Γιάννη Βούρου, λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Νέα Φιλαδέλφεια, 24/05/19
Μία εντυπωσιακή συγκέντρωση

Ηχηρό μήνυμα μεγάλης νίκης για τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” και τον υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Βούρο.

Στην τοποθέτησή του ο Γιάννης Βούρος αναφέρθηκε διεξοδικά στα προβλήματα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, παρουσίασε το σχέδιό μας και τις προτεραιότητές μας για το αύριο της πόλης, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίασε τους 78 υποψηφίους δημοτικούς/τοπικούς συμβούλους της δημοτικής μας παράταξης.

Βίντεο: Η κεντρική ομιλία του Γιάννη Βούρου

Προηγούμενο άρθρο“ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ”
Επόμενο άρθροΒίντεο: Η κεντρική ομιλία του Άρη Βασιλόπουλου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.