Νεκροί από την κακοκαιρία στη Βόρεια Ελλάδα!

0

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι σφοδρές καταιγίδες στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς στη Χαλκιδική πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους σε διαφορετικά σημεία.

Mια γυναίκα έχασε την ζωή της στα Νέα Πλάγια. Δύο ακόμη θάνατοι καταγράφηκαν στη Σωζόπολη. Τα ορμητικά νερά παρέσυραν το τροχόσπιτο στο οποίο διέμενε ένα ζευγάρι.

Μεγάλης έκτασης καταστροφές έχουν σημειωθεί σε αρκετές περιοχές του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής. Δύο ακόμη νεκροί έχουν αναφερθεί στην Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει τον θάνατο των τριών ατόμων, ενώ άλλα δύο εντόπισε η Πυροσβεστική και απομένει η τυπική ταυτοποίησή τους και η επιβεβαίωση από τις αρχές.

Με πολύ ισχυρές καταιγίδες που συνοδεύονται από ισχυρή χαλαζόπτωση και θυελλώδεις ανέμους υποχωρεί το κύμα του καύσωνα, σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο της Αθήνας. Η Μακεδονία, η Θράκη και η Θεσσαλία έχουν δεχθεί τις πιο καταστροφικές καταιγίδες, με χαλάζι διαμέτρου πάνω από 5 εκ και ανέμους που ξεπέρασαν τα 110 χιλιόμετρα την ώρα.

Οι σφοδρές καταιγίδες πλήττουν από το μεσημέρι πολλές περιοχές της χώρας και τις επόμενες ώρες αναμένεται να πληγούν με ιδιαίτερη σφοδρότητα οι περισσότερες περιοχές της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας. Μεγάλες καταστροφές έχουν προκληθεί σε καλλιέργειες στη Λάρισα, τον Εβρο και τη Ροδόπη, ενώ η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί για τη σφοδρότητα των φαινομένων που αναμένεται να εκδηλωθούν στη διάρκεια της νύχτας.


Σε 3 λεπτά…

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΡεπορτάζ από «τις 8 γυναίκες που κατηγορούνται» (Βίντεο-φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΣε 10 λεπτά…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.