Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Νέας Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους, τους φίλους και τα μέλη της, που παρά τις δυσμενείς συνθήκες, ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 στην πρώτη θέση στο Δήμο μας με ποσοστό 36,47% έναντι της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό33,04%.

Το πρόταγμα της Προοδευτικής Συμμαχίας, που έγινε πράξη στην πόλη μας με την πρωτοβουλία των μελών και των φίλων , απέδειξε για άλλη μια φορά τα διαχρονικά προοδευτικά χαρακτηριστικά της και απέτρεψε πανηγυρικά την επιδίωξη της στρατηγικής ήττας του κόμματός μας .

Ο προνομιακός χώρος του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνική συναίνεση με θετικά ερείσματα στην τοπική κοινωνία απέφερε με την συγκροτημένη του προσπάθεια αυτό το πολύ επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Σε συνέχεια αυτής της εντολής από τους συμπολίτες μας, η οργάνωσή μας θα εντείνει την παρουσία της στα κεντρικά και τοπικά πολιτικά δρώμενα με στόχο την προστασία της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Προηγούμενο άρθροΤο νέο υπουργικό συμβούλιο
Επόμενο άρθροΤι αλλάζει ο Μητσοτάκης στους Δήμους και τι ισχύει σήμερα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.