Και βίντεο-μανιφέστο από τα “10 κορίτσια”!

0

Σχεδιασμένη και άρτια οργανωμένη –όπως από την πρώτη στιγμή είχαμε αναφέρει– η γνωστή “παρέμβαση” των “10 κοριτσιών” στην παρέλαση της 28ης στην Νέα Φιλαδέλφεια…

Βίντεο που δημοσιεύθηκε στην… “Εφημερίδα των συντακτών” -όπως και το “μανιφέστο“-δείχνει την προετοιμασία που έκαναν για να “παρελάσουν”. Μάλιστα στο σημείο της προετοιμασίας υπάρχουν και αλλά άτομα (άντρες) που φαίνεται ότι είναι μαζί τους.

Το βίντεο στην συνέχεια δείχνει να ξεκινούν την παρέλαση από το σημείο εκκίνησης, με κανονικό βηματισμό, μιμούμενες μαθήτριες σχολείου. Μάλιστα μέχρι να πλησιάσουν κοντά στην πλατεία Πατριάρχου και να κάνουν την “επίδειξη”, συνοδεύονται από άτομο που κάνει λήψη βίντεο. Η συνέχεια γνωστή. Μια τελευταία παρατήρηση.

~Τα “κορίτσια” δεν φαίνεται να είναι και τόσο μικρά σε ηλικία, δεν φαίνεται ότι είναι σε σχολική ηλικία, αλλά μπορεί να κάνουμε και λάθος. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν…

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Εφ.Συν.


Δείτε σχετικά δημοσιεύματα:

“Σιγή ιχθύος” από την Δύναμη Πολιτών για τα “γεγονότα της παρέλασης”

Νέα Φιλαδέλφεια: Κοινή δήλωση Δημάρχου & Μητροπολίτη για τα γεγονότα στην μαθητική παρέλαση

Νέα Φιλαδέλφεια: “Για αυτό το κάναμε”-Μανιφέστο από τις «άγνωστες» που «λέρωσαν» την παρέλαση της 28ης!

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι “άγνωστες” που “λέρωσαν” την παρέλαση της 28ης! (Βίντεο)

 

Προηγούμενο άρθροyin yang balance 2: Soundbath Session με τον Νίκο Νικολακόπουλο!
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις-ενημερώσεις του Δήμου ΝΦ-ΝΧ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.